Etusivu : tiedostotyypit : ODF-tiedosto

.ODF Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1OpenDocument-kaava

Kehittäjäoraakkeli
Suosio
3.2 (17 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on ODF-tiedosto?

ODF-tiedosto on Apache OpenOffice Math, ohjelma, jota käytetään matemaattisten kaavojen luomiseen. Se sisältää yhden tai useamman matemaattisen yhtälön ja voi myös sisältää makrot. ODF-tiedostot perustuvat OASIS OpenDocument -standardiin.

Lisätietoja

Näyttökuva .odf-tiedostosta OpenOffice Math 4.1.3: ssa

ODF-tiedosto on auki OpenOffice Math 4.1.3 -ohjelmassa

ODF-tiedosto on päätiedostotyyppi, jota Math käyttää yhtälöiden tallentamiseen. Tiedosto avataan yleisimmin Mathissa kaavojen luomiseen tai muokkaamiseen, mutta se voidaan myös tuoda muihin sovelluksiin, erityisesti OpenOffice-ohjelmiin, kuten Calc tai Impress. Kun se tuodaan toiseen sovellukseen, yhtälö toimii kuin esine, joka voidaan sijoittaa tutkimuspaperiin, esitykseen jne.

Matematiikan avulla voit kirjoittaa kaavoja ODF-tiedostoon kolmella eri tavalla. Voit lisätä merkinnät yhtälöeditorissa, valita symbolin "Elements" -työkaluryhmästä tai napsauttaa yhtälöeditoria hiiren kakkospainikkeella ja valita symbolin pikavalikosta. Kun yhtälö on valmis, voit jakaa sen sähköpostitse tai viedä sen a: ksi . PDF tiedosto.

HUOMAUTUS: Apache OpenOffice tunnettiin aiemmin nimellä OpenOffice.org.

Ohjelmat, jotka avaavat ODF-tiedostoja
Päivitetty 1 / 19 / 2017

Tiedostotyyppi 2Battlezone Object Definition -tiedosto

KehittäjäActivision
Suosio
2.0 (5 Äänet)
KategoriaPelitiedostot
muodostuuteksti

.ODF-tiedostoyhdistelmä 2

Battlezone, 3D-peli, jossa pelaajat taistelevat futurististen taisteluajoneuvojen kanssa; sisältää pelikohteiden pelkkää tekstiä, nimeltään "luokat"; voi määrittää yksiköiden nimet, tehtävän tavoitteet, ajoneuvon ominaisuudet, tekoälysoittimet, äänitehostetiedostoviitteet ja muut asetukset.

Lisätietoja

Koska ODF-tiedostot tallennetaan tekstimuodossa, ne voidaan avata ja muokata millä tahansa tekstieditorilla. ODF-tiedostot tallennetaan yleensä Activision \ Battlezone \ addon hakemistoon. Ne ovat yksi monista muista tiedostoista, jotka sisältävät pelikartan.

HUOMAUTUS: Battlezone julkaistiin vuonna 1998.

Ohjelmat, jotka avaavat ODF-tiedostoja
Windows
Activision Battlezone
Microsoft Notepad
Microsoft WordPad
Muut tekstieditori
Päivitetty 6 / 9 / 2010

Tiedostotyyppi 3Avaa asiakirjatiedosto

KehittäjäOASIS
Suosio
1.3 (4 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuVetoketju

.ODF-tiedostoyhdistelmä 3

Yleinen tiedosto luotu käyttämällä Open Document Format (ODF) -standardia; voi sisältää yhden monista avoimen asiakirjan tiedoista, kuten taulukkolaskenta-, teksti- tai esitystiedot; tallennettu XML-pohjainen OASIS Open Document Format, jota tuetaan useilla tuottavuussovelluksilla.

Lisätietoja

HUOMAUTUS: ODF-tiedostot nähdään yleisemmin tietyllä laajennustyypillä, kuten .TOD tekstinkäsittelyasiakirjoihin, .ODS laskentataulukoita varten tai .OP esityksiä varten.

Ohjelmat, jotka avaavat ODF-tiedostoja
Windows
Apache OpenOffice
unikko
Apache OpenOffice
Linux
Apache OpenOffice
odfWeave
Päivitetty 7 / 11 / 2016

Tietoja ODF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä tiedosto on .odf-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.