Etusivu : Tietoja

Tietoja Tiedostosta

Tiedosto sisältää yli 10,000 tiedostotunnistetta haettavan tietokannan, jossa on yksityiskohtaisia ​​tietoja liittyvistä tiedostotyypeistä. Voit etsiä tietoja tuntemattomista tiedostotyypeistä ja löytää ohjelmat, jotka avaavat tiedostot.

Vuodesta 2005 Tiedosto-tiimi on työskennellyt suurten ja pienten kehittäjien kanssa keskitetyn tiedostotunnisteiden rekisterin luomisessa. tiedosto.infoista on tullut arvovaltainen verkkosivusto, jossa kehittäjät voivat lähettää uusia tiedostotunnisteita ja antaa tietoja tiedostotyypeistä. Jos olet kehittäjä, voit helposti rekisteröi tiedostotunnisteet kanssamme.

ohjelmisto

Tiedosto sisältää nyt myös satojen ohjelmistojen kuvaukset ja arvostelut. Vieraile Ohjelmisto-osa selata luetteloa ohjelmista. Jokaisella ohjelmistosivulla on katsaus sovellukseen, luettelo ohjelman ominaisuuksista ja luettelo tuetuista tiedostotyypeistä.

Tiedoston käyttäminen

Voit etsiä tiedostotunnisteita ja ohjelmistoja kunkin sivun yläosassa olevan hakukentän avulla. Voit käyttää myös Tarkennettu Haku ominaisuus hakeaksesi koko verkkosivustolta. Jos sinulla on tiedostoihin liittyviä kysymyksiä, löydät hyvät mahdollisuudet löytää vastaus Ohjekeskus. Voit esimerkiksi oppia lisää tiedostotunnisteista ja niiden käytöstä lukemallaMikä on tiedostotunniste?"ohjeartikkeli.