Etusivu : Käyttöehdot

Käyttöehdot

Käyttökäytäntö

Voit käyttää tätä verkkosivustoa aiottuun tarkoitukseen oppia tiedostotyyppejä ja ohjelmistoja. Et saa käyttää minkäänlaista automaattista laitetta tai ohjelmaa mihinkään tiedosto.info-sivuston osaan tai kopioida sitä.

Verkkosivuston sisältö

Kaikki tiedosto.info -sivustolta löytyvä sisältö on Sharpened Productionsin omaisuutta. Tämän verkkosivuston tiedot tarjotaan julkisena viitteenä ilman takuita, ja ne toimitetaan "sellaisenaan" ja "saatavana" -periaatteella. Jokainen tiedostopääte ja ohjelmistosivu tarkistetaan ennen julkaisemista tiedosto.info-sivustossa. Vaikka kaikin tavoin pyritään varmistamaan tällä verkkosivustolla annettujen tietojen oikeellisuus, tiedosto.info ei ole vastuussa virheellisistä tiedoista. Ole kiltti ota yhteyttä Tiedostoon mahdollisten virheiden kanssa.

Tekijänoikeustiedot

Kaikki tältä verkkosivustolta löytyvät tiedot ovat Sharpened Productionsin alkuperäistä, tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Lisäksi kaikki verkkosivun teksti, HTML-koodi, web-komentosarjat, tietokantatiedot, kuvat ja sivusuunnittelu ovat alkuperäissisältöä ja ovat kansainvälisen tekijänoikeuslain suojaamia. Voit käyttää Tiedosto-verkkosivuston tietoja henkilökohtaiseen käyttöön, mutta et saa julkaista, jäljentää, ladata, lähettää tai jakaa julkisesti tällä sivustolla olevaa sisältöä. Jos haluat sisällyttää tiedosto.info-sivuston tietoja paperiin tai julkaisuun, lähetä a kirjallinen pyyntö.

Tiedostossa näkyviä kuvakkeita käytetään yksinomaan edustaviin tarkoituksiin. Nämä kuvat säilyttävät ohjelmistokehittäjien tekijänoikeudet, eikä niitä saa kopioida ja julkaista uudelleen. Kehittäjät, joilla on kysyttävää kuvakkeiden näyttämisestä tiedosto.info-verkkosivustolla, voivat ottaa meihin yhteyttä.

Ilmoita kaikista tekijänoikeusloukkauksista osoitteeseen tiedoston tiedot.

tietosuojalauseke

Tiedosto ei kerää tai levitä henkilökohtaisia ​​tietoja. Katso koko tietosuojakäytännössämme.

Linkityskäytäntö

Voit linkittää Tiedostoon (https://tiedosto.info/) pyytämättä lupaa. Aikuisten verkkosivustot, loukkaavat verkkosivustot ja muut sivustot, jotka eivät sovi kaikille ikäryhmille, eivät kuitenkaan välttämättä linkitä tiedosto.info-sivustoon. Jos haluat linkittää kuvan Tiedostoon kuvan avulla, voit käyttää alla olevaa kuvaa:

tiedosto.info

Käy Ohjekeskus lisätietoja linkittämisestä tiedosto.info-sivustoon.

Kysymyksiä?

Osoita kaikki tämän sivuston käyttöä koskevat kysymykset Tiedosto-järjestelmänvalvoja.