Etusivu : tiedostotyypit : ODT-tiedosto

.TOD Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1OpenDocument-tekstidokumentti

Kehittäjäoraakkeli
Suosio
3.5 (194 Äänet)
KategoriaTekstitiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on ODT-tiedosto?

ODT-tiedosto on tekstidokumentti, jonka ovat luoneet erilaiset tekstinkäsittelyohjelmat, kuten Apache OpenOffice- ja LibreOffice-ohjelmiin sisältyvä Writer-ohjelma. Se sisältää erilaisia ​​elementtejä, kuten tekstiä, kuvia, piirrettyjä esineitä ja tyylejä. ODT-tiedostot muotoillaan OASIS OpenDocument XML -pohjaisen standardin avulla.

Lisätietoja

Näyttökuva .odt-tiedostosta Apache OpenOffice Writer 4.1.3: ssa

ODT-tiedosto on auki Apache OpenOffice Writer 4.1.3: ssa

ODT-tiedostot luo ja avaa Writer-tekstinkäsittelyohjelma, joka on yksi OpenOffice- ja LibreOffice-ohjelmistopaketeista. Se on samanlainen kuin Microsoft Office -sovelluksessa käytettävissä oleva Word-ohjelma. ODT-tiedosto on päätiedosto, jota Writer käyttää asiakirjojen tallentamiseen samalla tavalla kuin Word tallentaa asiakirjat . Docx tiedosto.

OpenDocument-tekstitiedostot voidaan avata ja muokata millä tahansa OpenOffice-yhteensopivalla ohjelmalla, mukaan lukien: NeoOffice (Mac), AbiWord (Mac & Windows) ja KWord (Unix). Ne voidaan myös tuoda Google Docsiin, joka on Googlen verkkopohjainen tekstinkäsittelyohjelma, joka sisältyy Google Driveen. ODT-tiedostot voidaan myös avata Microsoft Wordissa ja tallentaa DOCX-tiedostoina.

HUOMAUTUS: Apache OpenOffice tunnettiin aiemmin nimellä OpenOffice.org.

Ohjelmat, jotka avaavat ODT-tiedostot
Päivitetty 4 / 25 / 2019

Tiedostotyyppi 2Origin-valintaikkunan teematiedosto

KehittäjäOriginLab
Suosio
2.1 (12 Äänet)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuN / A

.ODT-tiedostoyhdistelmä 2

ODT-tiedosto on Originin käyttämä teematiedosto, joka on useiden tutkijoiden ja insinöörien käyttämä data-analyysi- ja kuvaajasovellus. Se sisältää asetukset XML muoto, joka mukauttaa yhden tai useamman Originissa näkyvän valintaikkunan ulkonäön.

Lisätietoja

ODT-teematiedostoja ei ole tarkoitettu käyttäjän avaamiksi. Sen sijaan tiedosto tallentaa asetukset, joihin Origin viittaa muodostamaan valintaikkunoiden ulkoasun ohjelmistossa.

HUOMAUTUS: ODT - tiedostot sijaitsevat tyypillisesti tiedoston "Dialog" kansiossa C: \ Program Files \ OriginLab \ Origin <versio> \ Teemat asennus.

Ohjelmat, jotka avaavat ODT-tiedostot
Päivitetty 3 / 14 / 2019

Tiedostotyyppi 3OOMMF-tietotaulukotiedosto

KehittäjäKansallinen standardointi- ja teknologiainstituutti
Suosio
2.0 (1 Äänestää)
KategoriaData Files
muodostuuteksti

.ODT-tiedostoyhdistelmä 3

ODT-tiedosto sisältää tietoja ASCII-muodossa ja sen on luonut OOMMF (Object Oriented Micromagnetic Framework), joka on NIST: n (National Institute of Standards and Technology, NIST) kehittämä projekti. Se sisältää taulukoihin järjestettyjä kommentteja ja mikromagneettisia tietoja, joiden jokaisen muun kuin tietorivin alussa on #.

Lisätietoja

Voit avata ODT-tiedostot OOMMF: ssä, joka näyttää tiedot taulukoissa. Voit myös avata ja muokata tiedostoa tekstieditorilla, koska se on tallennettu pelkkänä tekstinä.

Ohjelmat, jotka avaavat ODT-tiedostot
Windows
NIST OOMMF
mitään tekstieditori
unikko
NIST OOMMF
mitään tekstieditori
Linux
NIST OOMMF
mitään tekstieditori
Päivitetty 5 / 2 / 2019

Tietoja ODT-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .odt-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.