Etusivu : tiedostotyypit : ODS-tiedosto

.ODS Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1OpenDocument-laskentataulukko

Kehittäjäoraakkeli
Suosio
3.5 (151 Äänet)
KategoriaLaskentataulukotiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on ODS-tiedosto?

ODS-tiedosto on taulukkolaskentaohjelma luonut Apache OpenOffice -sarjan mukana toimitettu Calc-ohjelma. Se tallentaa tietoja soluihin, jotka on järjestetty riveihin ja sarakkeisiin. ODS-tiedostot muotoillaan OASIS OpenDocument XML -perusteisella standardilla.

Lisätietoja

Näyttökuva .ods-tiedostosta Apache OpenOffice Calc 4.1.3: ssa

ODS-tiedosto on avattu Apache OpenOffice Calc 4.1.3: ssa

Calc on yksi OpenOffice-paketissa tarjolla olevista monista ohjelmista, ja se on samanlainen kuin Microsoft Office -sovelluksen Excel-ohjelma. ODS-tiedosto on päätiedosto, jota Calc käyttää laskentataulukoiden tallentamiseen samalla tavalla kuin Excel tallentaa laskentataulukot .XLSX tiedosto. Vaikka Microsoft Office on suosituin tuottavuussarja, monet käyttäjät lataavat OpenOffice-paketin ilmaisena vaihtoehtona. Saatat nähdä ODS-tiedoston työpaikalla, koulussa tai kotiympäristössä.

OpenDocument-laskentataulukotiedostot voidaan avata ja muokata millä tahansa OpenOffice-yhteensopivalla ohjelmalla, mukaan lukien NeoOffice (Mac) ja LibreOffice (Mac & Windows). ODS-tiedostot voidaan myös avata Microsoft Excelissä ja tallentaa nimellä . XLS tai XLSX-tiedostoja.

HUOMAUTUS: Apache OpenOffice tunnettiin aiemmin nimellä OpenOffice.org.

Ohjelmat, jotka avaavat ODS-tiedostoja
Päivitetty 4 / 25 / 2019

Tiedostotyyppi 2Outlook Express 5 -postilaatikko

KehittäjäMicrosoft
Suosio
2.9 (8 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuN / A

.ODS-tiedostoyhdistelmä 2

Postilaatikko tai "viestivarasto" Outlook Express 5: ssä luotuja tai tallennettuja sähköpostiviestejä varten; samanlainen kuin a .BXX tiedosto, jota muut Outlook Express -versiot käyttävät.

Ohjelmat, jotka avaavat ODS-tiedostoja
Päivitetty 2 / 2 / 2007

Tietoja ODS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä tiedosto on .ods-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.