Etusivu : tiedostotyypit : ODG-tiedosto

.ODG Tiedostopääte

TiedostotyyppiOpenDocument-graafinen tiedosto

KehittäjäOASIS
Suosio
3.3 (36 Äänet)
KategoriaVektorikuvatiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on ODG-tiedosto?

ODG-tiedosto on Draw, joka on Apache OpenOffice -sovelluksessa käytettävissä oleva sovellus. Se sisältää vektorigrafiikka, joka määrittää kuvan pisteiden, viivojen ja käyrien avulla. ODG-tiedostoja käytetään yleisesti logoissa, kuvissa ja muissa piirustuksissa.

Lisätietoja

Näyttökuva .odg-tiedostosta Apache OpenOffice Draw 4.1.3: ssa

ODG-tiedosto on avattu Apache OpenOffice Draw 4.1.3 -ohjelmassa

ODG-tiedosto tallennetaan OASIS OpenDocument -määritykseen, joka on XML-pohjainen muoto. Muut OpenOffice-asiakirjat käyttävät sitä tekstin, kaavioiden, laskentataulukoiden ja graafisten elementtien tallentamiseen. Joitakin esimerkkejä muotoon tallennetuista OpenOffice-asiakirjoista ovat .TOD, .ODF, .OPja .ODS tiedostoja.

Apache OpenOffice oli yksi ensimmäisistä suurimmista toimiston tuottavuussarjoista, joka otti käyttöön OpenDocument-määrityksen. StarOffice Draw, Apache OpenOffice Draw: n edeltäjä, tuki myös ODG-tiedostoja.

HUOMAUTUS: Apache OpenOffice tunnettiin aiemmin nimellä OpenOffice.org.

Ohjelmat, jotka avaavat ODG-tiedostot
Päivitetty 4 / 25 / 2019

Tietoja ODG-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä tiedosto on .odg-pääte ja kuinka se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut OpenDocument Graphic -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.