Etusivu : tiedostotyypit : ODP-tiedosto

.OP Tiedostopääte

TiedostotyyppiOpenDocument-esitys

Kehittäjäoraakkeli
Suosio
3.7 (32 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuVetoketju

Mikä on ODP-tiedosto?

ODP-tiedosto on esitys, jonka on luonut Apache OpenOfficeen sisältyvä esityksenmuokkaussovellus Impress. Se sisältää esityksen, joka sisältää yleensä otsikkodian, jota seuraa sisältödiat, joissa on tekstiä, kuvia, multimediasisältöä ja siirtymätehosteita. ODP-tiedostot muotoillaan OASIS XML -perusteisen OpenDocument-standardin avulla.

Lisätietoja

Näyttökuva .odp-tiedostosta Apache OpenOffice Impress 4.1.3: ssa

ODP-tiedosto on auki Apache OpenOffice Impress 4.1.3: ssa

ODP-tiedostot voidaan myös luoda ja avata OpenOffice-ohjelman avoimen lähdekoodin muunnoksella. Suurin osa ODP-tiedostoista on kuitenkin luonut Impress, joka on yksi useista OpenOffice-paketissa käytettävissä olevista ohjelmista. Se on samanlainen kuin Microsoft Office -sarjan PowerPoint-ohjelma. ODP-tiedosto on päätiedosto, jota Impress käyttää esitysten tallentamiseen samalla tavalla kuin PowerPoint tallentaa esitykset . PPT or .PTTX tiedosto.

Apache OpenOffice on saatavana ilmaiseksi, joten se on houkutteleva vaihtoehto Microsoft Officelle. Säästääksesi jotkut käyttäjät asentavat OpenOfficen Microsoft Officen sijaan, mikä tarkoittaa, että sinulle voidaan lähettää ODP-tiedosto PPT- tai PPTX-tiedoston sijaan esitykseen, kuten luentomateriaaliin, kuvaesityksiin tai yritysesittelyihin.

HUOMAUTUS: Apache OpenOffice tunnettiin aiemmin nimellä OpenOffice.org.

Ohjelmat, jotka avaavat ODP-tiedostot
Päivitetty 4 / 25 / 2019

Tietoja ODP-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Odp-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut OpenDocument Presentation -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.