Etusivu : tiedostotyypit : PDF-tiedosto

. PDF Tiedostopääte

TiedostotyyppiKannettava asiakirjamuoto

KehittäjäAdobe Systems
Suosio
4.1 (3499 Äänet)
KategoriaSivun asettelutiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on PDF-tiedosto?

PDF-tiedosto on Adobe Acrobatin tai muun PDF-sovelluksen luoma monitasoinen asiakirja. PDF-muotoa käytetään yleisesti asiakirjojen ja julkaisujen tallentamiseen vakiomuodossa, jota voidaan tarkastella useilla alustoilla. Monissa tapauksissa PDF-tiedostot luodaan olemassa olevista asiakirjoista tyhjästä.

Lisätietoja

Näyttökuva .pdf-tiedostosta Adobe Acrobat Reader DC: ssä

PDF-tiedosto on avattu Adobe Acrobat Reader DC: ssä

PDF-tiedostoja voidaan muokata kaupallisen ohjelmiston Adobe Acrobatin avulla. Muoto voidaan avata ja tarkastella ilmaisella Adobe Acrobat Reader -sovelluksella tai Adobe Acrobat Reader -laajennuksella, joka on käytettävissä verkkoselaimille ja muille ohjelmille. Hakukoneet, kuten Google ja Bing, indeksoivat PDF-asiakirjoja, joten Adobe Reader -laajennusta voidaan käyttää PDF-tiedostojen näyttämiseen selainikkunassa. Jotkin selaimet, kuten Google Chrome, tarjoavat alkuperäisen tuen PDF-katseluun ilman Adobe Reader -laajennusta. Firefox voi tarkastella PDF-tiedostoja laajennuksella PDF.js.

PDF-tiedostot voivat sisältää tekstiä, kuvia, lomakkeita, merkintöjä, ääriviivoja ja muuta tietoa. Ne säilyttävät kirjasimet ja muotoilun elektronisesti useilla alustoilla ja näyttävät näytöllä samat kuin paperille tulostettaessa.

Näytä PDF määritelmä lisätietoja varten.

HUOMAUTUS: OS X -käyttäjät voivat luoda PDF-tiedoston asiakirjasta Tulosta-valintaikkunan avulla. Valitse ensin "Tulosta..."sovelluksen filee -valikosta ja valitse sitten Tallenna PDF-muodossa ikkunan vasemmassa alakulmassa olevasta avattavasta PDF-valikosta.

Ohjelmat, jotka avaavat PDF-tiedostoja
Päivitetty 2 / 13 / 2019

Tietoja PDF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Pdf-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Portable Document Format -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.