ohjelmisto : Craft Edge : Easy Cut Studio

Easy Cut Studio

Versio
(12 alkaen)
4
Platforms
lisenssiKaupallinen
KategoriaTuottavuus

Ohjelmiston yleiskuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tuo SVG-, PNG-, AI- ja EPS-grafiikat suunnitteluun
  • Luo taidetta piirtämällä viivoja, lisäämällä muotoja ja kirjoittamalla tekstiä
  • Vie suunnittelu JPG-, BMP-, PNG-, TIFF- tai GIF-kuvana
  • Tulosta taideteoksesi muotoleikkauksena, tekojalokivi-mallina tai palapelinä

Craft Edge Easy Cut Studio on ohjelma, jota käytetään luomaan malleja elektronisille leikkauskoneille. Sen avulla voit tuoda erilaisia ​​kuvamuotoja ja lisätä erikoistehosteita suunnitteluun ja antaa sinulle monia vaihtoehtoja taideteosten tulostamiseen ja leikkaamiseen.

Easy Cut Studio tukee useita kuva- ja fonttimuotoja. Voit tuoda .SVG, .SVGZ, . PNG, .AIja EPS kuvatiedostot yhdessä . PDF, GSDja .WPC tiedostot suunnitteluusi. Ohjelmisto tarjoaa kerroksia suunnitteluelementtien järjestämiseen ja sisältää työkalurivin, jolla on erilaisia ​​ominaisuuksia suunnittelun muokkaamiseen. Voit kirjoittaa tekstiä, piirtää viivoja, siirtää solmuja ääriviivoissa, käyttää liukuvärjäyksiä, siveltimen vetoja ja lisätä useita erilaisia ​​muotoja.

Kun olet valmis, voit viedä sen a . Bmp, . JPG, PNG, . TIFFtai . Gif tai FCM-tiedosto. Tai voit tuoda mallisi SVG-vektorikuvana, joka on valmis leikkaamiseen. Easy Cut Studio tarjoaa myös erämuuntimen SVG-tiedostojen muuntamiseksi ScanNCut FCM -tiedostoiksi.

Ohjelmisto tukee laajaa valikoimaa elektronisia leikkauskoneita, mukaan lukien Roland GX / GS, Saga, SilverBullet, USCutter, Craftwell eCraft, Gazelle ja Katana. Easy Cut Studio voi leikata OpenType- ja TrueType-fontteja ja antaa sinun tulostaa suunnittelusi monin eri tavoin. Voit tulostaa sen ääriviivaleikkauksena kuvan leikkaamiseksi vinyylileikkurilla tarrojen tai tarrojen tekemiseen, muuntaa sen tekojalokivi malliksi räätälöityjen tekojalokiviseosten tekemistä varten tai käyttää sitä palapelin luomiseen yhteen.

Easy Cut Studio on hyödyllinen ohjelmisto, joka täydentää leikkauskonetta, olitpa sitten kotona tai ammatillisessa ympäristössä. Ohjelman avulla voit tuoda grafiikkaa suunnitteluusi ja antaa sinulle erilaisia ​​työkaluja kuvamateriaalin muokkaamiseen. Se tarjoaa myös useita vaihtoehtoja suunnittelun viemiseen ja leikkaamiseen, kun olet valmis. Jos pidät taideteoksen luomisesta sähköiselle leikkauskoneelle, Craft Edge Easy Cut Studio on arvokas kumppani.

Tuetut tiedostotyypit


Ensisijainen tiedostotunniste

SCUT4 - Easy Cut Studio -projekti

Muut Easy Cut Studio 4: n käyttämät tiedostotunnisteet

Tuetut tiedostotyypit
.AIAdobe Illustrator -tiedosto
EPSKapseloitu PostScript-tiedosto
GSDGraphtec-vektorigrafiikkatiedosto
. PDFKannettava asiakirjamuoto
. PNGKannettava verkkografiikka
.SVGSkaalautuva vektorigrafiikkatiedosto
.SVGZPakattu SVG-tiedosto
.WPCPazzles-leikkaustiedosto

Päivitetty: 5. joulukuuta 2016