Etusivu : tiedostotyypit : GIF-tiedosto

. Gif Tiedostopääte

TiedostotyyppiGraafinen vaihdon muotoinen tiedosto

KehittäjäCompuServen
Suosio
4.3 (454 Äänet)
KategoriaRasterikuvatiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on GIF-tiedosto?

GIF-tiedosto on kuvatiedosto, jota käytetään usein web-grafiikkaan. Se voi sisältää enintään 256 indeksoitua väriä väripaletilla, joka voi olla ennalta määrätty väripaketti tai joka voidaan sovittaa kuvan väreihin. GIF-tiedostot tallennetaan a Häviötön muodossa, mikä tarkoittaa, että kuvan selkeyttä ei vaaranneta GIF-pakkauksella.

Lisätietoja

Näyttökuva .gif-tiedostosta Microsoft Windows Photos -sovelluksessa

GIF-tiedosto on auki Microsoft Windows Photos -sovelluksessa

GIF-tiedostot ovat yleinen verkkografiikan muoto, etenkin pienet kuvat ja kuvat, jotka sisältävät tekstiä, kuten navigointipainikkeet. JPEG (. JPG) kuvat ovat parempia valokuvien näyttämistä varten, koska niiden värejä ei ole rajoitettu.

GIF-kuvia voidaan myös animoida ja tallentaa "animoituina GIF-tiedostoina", joita käytetään usein perusanimaatioiden näyttämiseen verkkosivustoilla. Ne voivat myös sisältää läpinäkyviä pikseleitä, joiden avulla ne voivat sekoittua erivärisiin taustoihin. GIF-kuvan pikselien on kuitenkin oltava joko täysin läpinäkyviä tai täysin läpinäkymättömiä, joten läpinäkyvyyttä ei voida haalistaa kuin . PNG kuva.

HUOMAUTUS: Katso lisätietoja GIF-muoto.

GIF-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 4 / 10 / 2019

Tietoja GIF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto .gif-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut graafisen tiedonsiirtomuodon tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.