Etusivu : tiedostotyypit : EPS-tiedosto

EPS Tiedostopääte

TiedostotyyppiKapseloitu PostScript-tiedosto

KehittäjäAdobe Systems
Suosio
3.8 (243 Äänet)
KategoriaVektorikuvatiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on EPS-tiedosto?

EPS-tiedosto on grafiikkatiedosto, joka on tallennettu Encapsulated PostScript (EPS) -tiedostomuodossa. Se voi sisältää 2D-vektorigrafiikkaa, bitmap kuvat ja teksti. EPS-tiedostoihin sisältyy myös upotettu esikatselukuva bittikarttamuodossa.

Lisätietoja

Näyttökuva .eps-tiedostosta Adobe Illustrator CC 2017: ssä

EPS-tiedosto on avattu Adobe Illustrator CC 2017: ssä

EPS-tiedostoja käytetään usein taideteosten, kuten logojen ja piirustusten, tallentamiseen. Ne ovat yleinen muoto, jota käytetään kuvadatan siirtämiseen eri käyttöjärjestelmien välillä. Tiedostoja tukee useita erilaisia ​​piirustusohjelmia ja vektorigrafiikan muokkaussovelluksia. Voit muuntaa EPS-tiedostot tavallisiksi bittikarttamuodoiksi, kuten . PDF, . JPG, . PNGja . TIFF käyttämällä ohjelmia, kuten Illustrator, Photoshop ja CorelDRAW.

HUOMAUTUS: Adobe Photoshop Elements 11 ja uudemmat eivät enää tue EPS-tiedostoja. Adobe Photoshop tukee edelleen EPS-muotoa.

Ohjelmat, jotka avaavat EPS-tiedostoja
Päivitetty 3 / 15 / 2019

Tietoja EPS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .eps-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut koteloidun PostScript-tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.