Etusivu : tiedostotyypit : BMP-tiedosto

. Bmp Tiedostopääte

TiedostotyyppiBittikarttatiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.8 (255 Äänet)
KategoriaRasterikuvatiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on BMP-tiedosto?

BMP-tiedosto on pakkaamaton rasterikuva koostuu suorakulmaisesta pikseliruudukosta. Se sisältää tiedoston otsikon (bittikartan tunniste, tiedoston koko, leveys, korkeus, värivaihtoehdot ja bittikarttatietojen lähtökohta) ja bittikarttapikselit, joista jokaisella on eri väri.

Lisätietoja

Näyttökuva .bmp-tiedostosta Microsoft Windows Photos 10: ssä

BMP-tiedosto on auki Microsoft Windows Photos 10: ssä

BMP-tiedostot voivat sisältää eritasoisia värisyvyyksiä pikseliä kohti, riippuen tiedoston otsikossa määritetystä bittien lukumäärästä pikseliä kohti. Ne voidaan myös tallentaa harmaasävyisellä värimaailmalla.

Voit avata BMP-tiedostoja Windowsin ja macOS: n mukana toimitetuilla ohjelmilla. Windowsissa voit avata BMP-tiedostot Microsoft Windows Photos -sovelluksessa. MacOS: ssa voit tarkastella BMP-tiedostoja Apple Preview- tai Apple Photos -sovelluksella.

Suurta määrää kuva- ja grafiikkaohjelmia voidaan käyttää myös BMP-tiedostojen avaamiseen, mukaan lukien Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDRAW ja ACD Systems Canvas. Monia näistä ohjelmista voidaan käyttää myös BMP-tiedostojen luomiseen.

Ohjelmat, jotka avaavat BMP-tiedostoja
Päivitetty 2 / 26 / 2019

Tietoja BMP-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .bmp-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Bitmap Image -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.