Q: Mitä yleisimpiä kuvankatsojat ovat?

A: Kuvia voi tulla monenlaisissa muodoissa, joten kuvien katseluohjelmista ei onneksi ole pulaa. Alla on luettelo yleisimmistä kuvankatseluohjelmista ja muokkaajista Macintosh- ja Windows-alustoille.

Windows

Yhtiö Ohjelmoida Hinta * Huomautuksia
ACD-järjestelmät ACDSee Photo Manager $ 49.99 Kuvankäsittelyohjelma, joka sisältää kuvankäsittelyominaisuudet ja -tehosteet; voidaan käyttää digitaaliseen scrapbookingiin; muita versioita ovat ACDSee Pro ja Photo Manager.
Adobe Systems Photoshop $ 599 Suosituin kuvankäsittelyohjelma maailmassa; sisältää tehokkaat kuvan ja värien käsittelyominaisuudet.
Adobe Systems Photoshop Elements $ 89 Leikattu Photoshop-versio; on edelleen edistynyt kuvanmuokkauskyky.
Corel Paint Shop Pro $ 129 Edistynyt kuvankäsittelyohjelma Corelilta; aiemmin Jasc Software.
IrfanView IrfanView Ilmainen Tukee monia graafisia, ääni- ja videoformaatteja; sisältää kuvanmuokkauksen perusominaisuudet.
Microsoft Windowsin valokuvien katselu niputettu Windows 7: n mukana toimitettu kuvankatseluapuohjelma; tukee monia digitaalikameramuotoja ja skannattuja kuvatiedostotyyppejä.
XnSoft XnViewMP Ilmainen Erittäin joustava kuvankatseluohjelma, joka tukee yli 500 kuvamuotoa.

kumisadetakkikangas

Yhtiö Ohjelmoida Hinta * Huomautuksia
Adobe Systems Photoshop $ 599 Suosituin kuvankäsittelyohjelma maailmassa.
Adobe Systems Photoshop Elements $ 89 Leikattu Photoshop-versio; on edelleen edistynyt kuvanmuokkauskyky.
omena Valokuvat niputettu Kuvajärjestelyohjelma, joka korvasi iPhoton; osaa rajata, kiertää ja suorittaa kuvien perusvärikorjauksia; mukana OS X 10.10 (Yosemite) ja uudemmat.
omena preview niputettu Avaa monia erilaisia ​​kuvamuotoja, mukaan lukien PDF-tiedostot; mukana MacOS.
Lemke-ohjelmisto GraphicConverter X $ 30 Tuo yli 190 graafista muotoa; vie 75 erilaista muotoa.
XnSoft XnViewMP Ilmainen Monitasoinen kuvankatseluohjelma, joka tukee yli 500 kuvamuotoa.

* Ilmoitetut hinnat ovat arvioituja vähittäishintoja ja saattavat muuttua.

Päivitetty: April 5, 2018