Etusivu : tiedostotyypit : STW-tiedosto

.STW Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1StarOffice-asiakirjamalli

Kehittäjäoraakkeli
Suosio
3.3 (7 Äänet)
KategoriaTekstitiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on STW-tiedosto?

Asiakirjamalli, jonka alun perin on luonut Apache OpenOffice -yrityksen edeltäjä StarOffice; käyttää vanhempaa ohjelmistotiedostomuotoa ennen kuin Apache OpenOffice otti käyttöön uudemman .TOD OpenDocument-muoto; käytetään kirjoittamiseen .SDW asiakirjat samasta mallista.

Lisätietoja

STW-muotoa käyttävät StarOffice 6 ja Apache OpenOffice -versio 1. Apache OpenOffice 2 ja uudemmat käyttävät ODT-muotoa.

HUOMAUTUS: Apache OpenOffice tunnettiin aiemmin nimellä OpenOffice.org.

STW-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 7 / 26 / 2013

Tiedostotyyppi 2SampleTank-käyttäjän esiasetettu datatiedosto

KehittäjäIK Multimedia
Suosio
2.5 (2 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuN / A

.STW-tiedostoyhdistelmä 2

Esiasetettu datatiedosto, jonka on luonut ääninäytteen luomissovellus SampleTank; luotu .STH että .STI tiedostot; sisältää laitteen aaltomuodot äänilähdölle laitteen käyttäjän esiasetusta varten .PISTE tiedosto; on pysyttävä samassa kansiossa kuin niihin liittyvät STH-, STI- ja STIP-tiedostot; ei ole tarkoitettu avattavaksi manuaalisesti.

Lisätietoja

Jokaista luotua STIP-tiedostoa varten luodaan STH-, STI- ja STW-tiedosto. Jokainen kolmesta tiedostosta sisältää tietoja, joista STIP ammentaa.

Voit luoda STW-tiedoston muokkaamalla ääntäsi sovelluksessa ja napsauttamalla TALLENTAA nimeä äänesi User Preset -alueella ja napsauta OK, tämä luo STIP-tiedoston, joka luo myös STW-tiedoston ja sijaitsee sen "Parent Sound" -kansiossa.

Aiheeseen liittyvät STH-, STI- ja STIP-tiedostot nimetään kaikki saman instrumentin mukaan. Jos instrumenttisi nimi on "Klarinetti", STW-tiedostosi näkyy seuraavasti: Klarinetti. Stw.

STW-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 7 / 14 / 2015

Tiedostotyyppi 3TILASTOT Työkirja

KehittäjäStatSoft
Suosio
1.7 (3 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuN / A

.STW-tiedostoyhdistelmä 3

STATISTICA-data-analyysiohjelmiston luoma datatiedosto; an ActiveX kontti, joka hallinnoi kaikkia STATISTICA-projektin käyttämiä asiakirjoja, kuten taulukoita ja kaavioita; voi sisältää myös muita ActiveX-yhteensopivia asiakirjoja, kuten Microsoft Word -asiakirjoja ja Excel-laskentataulukoita.

STW-tiedostoja avaavat ohjelmat
Windows
StatSoft TILASTOT
Päivitetty 1 / 27 / 2007

Tietoja STW-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .stw-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.