Etusivu : tiedostotyypit : STUDIO3-tiedosto

TUTKIMUS 3 Tiedostopääte

TiedostotyyppiSilhouette Studio Version 3 -asiakirja

KehittäjäSilhouette America
Suosio
4.1 (10 Äänet)
KategoriaSivun asettelutiedostot
muodostuuN / A

Mikä on STUDIO3-tiedosto?

STUDIO3-tiedosto on suunnitteluprojekti, jonka on luonut Silhouette Studio -versio 3, ohjelma, jolla suunnitellaan esineitä, jotka voidaan leikata Silhouette-elektronisella leikkauskoneella. Se sisältää mallin, joka voi sisältää tekstiä, muotoja, viivoja, kuvia, värejä, kaltevuuksia, kuvioita ja tehosteita. STUDIO3-tiedostot tallentavat myös suunnittelusivun asetukset, leikkausasetukset ja rekisteröintimerkit.

Lisätietoja

Näyttökuva .studio3-tiedostosta Silhouette Studio 3: ssa

STUDIO3-tiedosto on auki Silhouette Studio 3: ssa

STUDIO3-tiedosto on ensisijainen tiedosto, joka liittyy Silhouette Studion versioon 3. Kun luot ja tallennat suunnitteluprojektin, STUDIO3-tiedosto on oletusmuoto, jota käytetään suunnittelun tallentamiseen. Voit kuitenkin halutessasi tallentaa mallin myös nimellä .STUDIO or .GSP tiedosto. STUDIO3-tiedosto korvasi STUDIO-tiedoston version 3 julkaisulla. Silhouette Studion versiot 1 ja 2 käyttivät STUDIO-tiedostoa.

Kun suunnittelu on valmis, voit tarkistaa leikkaus-, kohokuviointi-, kohokuviointi-, ruudukko-, rekisteröintimerkit, stipple- ja cut-asetukset. Tämän jälkeen voit lähettää sen liitettyyn Silhouette-laitteeseen leikkaamista varten.

Ohjelmat, jotka avaavat STUDIO3-tiedostoja
Päivitetty 2 / 15 / 2017

Tietoja STUDIO3-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Studio3-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Silhouette Studio Version 3 Document -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.