Etusivu : tiedostotyypit : STIP-tiedosto

.PISTE Tiedostopääte

TiedostotyyppiSampleTank-käyttäjän esiasetettu laite

KehittäjäIK Multimedia
Suosio
3.0 (3 Äänet)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuN / A

Mikä on STIP-tiedosto?

Esiasetettu instrumentti, jonka on luonut ääninäytteen luomisohjelma SampleTank; sisältää käyttäjän esiasetukset eri "Parent Sound" -ääninäytteille; perustuu SampleTank Instrument -yksikköön, joka koostuu .STH, .STIja .STW tiedoston, ja sen on pysyttävä samassa kansiossa kuin nämä kolme tiedostoa; avataan sovelluksen kautta, ei manuaalisesti.

Lisätietoja

Voit luoda STIP-tiedoston muokkaamalla ääntäsi sovelluksessa ja napsauttamalla TALLENTAA nimeä äänesi User Preset -alueella ja napsauta OK, "Parent Sound" sijaitsee nyt "BROWSER" -alueella ja sen vieressä on musta kolmio, luotu STIP-tiedoston nimi näkyy "Parent Sound" -kohdassa, kun napsautat kolmiota, ja STIP-tiedosto sijaitsee sen "Parent Sound" -kansiossa.

Voit myös nimetä tai poistaa kaikki käyttäjän esiasetetut STIP-tiedostot valitsemalla NIMEÄ UUDELLEEN or POISTA painikkeet User Preset -alueella.

Ohjelmat, jotka avaavat STIP-tiedostoja
Päivitetty 7 / 14 / 2015

Tietoja STIP-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .stip-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut SampleTank User Preset Instrument -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.