Etusivu : tiedostotyypit : STH-tiedosto

.STH Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Lotus Domino Stash File

KehittäjäIBM
Suosio
3.4 (5 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuN / A

Mikä on STH-tiedosto?

Suojattu tiedosto, joka tallentaa Lotus Domino -avaimenrenkaan salasanan (.TULOS) tiedosto; luodaan automaattisesti, kun palvelimen avainrengas luodaan; tallennetaan samalla nimellä kuin avaimenperätiedosto; tulisi tallentaa sekä asiakaskoneen Notes-tietohakemistoon että palvelimen Domino-hakemistoon.

STH-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 12 / 9 / 2008

Tiedostotyyppi 2SampleTank-käyttäjän esiasetettu datatiedosto

KehittäjäIK Multimedia
Suosio
2.0 (3 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuN / A

.STH-tiedostoyhdistelmä 2

Esiasetettu datatiedosto, jonka on luonut SampleTank, sovellus, jonka avulla voit luoda ääninäytteitä. sisältää laitteen nimen ja käyttäjän esiasetuksen kuvauksen .PISTE tiedosto; luotu .STI että .STW tiedostot; on pysyttävä samassa kansiossa kuin niihin liittyvät STI-, STW- ja STIP-tiedostot; ei ole tarkoitettu avattavaksi manuaalisesti.

Lisätietoja

Jokaista luotua STIP-tiedostoa varten luodaan STH-, STI- ja STW-tiedosto. Jokainen kolmesta tiedostosta sisältää tietoja, joista STIP ammentaa.

Jos haluat luoda STH-tiedoston, muokkaa ääntäsi sovelluksessa ja napsauta TALLENTAA nimeä äänesi User Preset -alueella ja napsauta OK, tämä luo STIP-tiedoston, joka luo myös STH-tiedoston ja sijaitsee sen "Parent Sound" -kansiossa.

Aiheeseen liittyvät STH-, STI-, STW- ja STIP-tiedostot nimetään kaikki saman instrumentin mukaan. STH ilmestyy näin: [instrumentin_nimi] .sth.

STH-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 7 / 14 / 2015

Tietoja STH-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .sth-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.