Etusivu : tiedostotyypit : STI-tiedosto

.STI Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1StarOffice-esitysmalli

Kehittäjäoraakkeli
Suosio
3.5 (4 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuBinaarinen

Mikä on STI-tiedosto?

Esitysmalli, jonka alun perin on luonut Apache OpenOffice -yrityksen edeltäjä StarOffice; käytetään samanlaisen esityksen luomiseen; sisältää usein esimuotoillun otsikon ja alatunnisteen otsikkodille ja sisältödioille.

Lisätietoja

Apache OpenOffice käyttää nyt .OTP OpenDocument-tiedostot taulukkomalleihin. Apache OpenOffice voi kuitenkin silti avata vanhempia STI-tiedostoja.

HUOMAUTUS: Apache OpenOffice tunnettiin aiemmin nimellä OpenOffice.org.

STI-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 7 / 26 / 2013

Tiedostotyyppi 2SampleTank-käyttäjän esiasetettu datatiedosto

KehittäjäIK Multimedia
Suosio
3.0 (2 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuN / A

.STI-tiedostoyhdistelmä 2

Esiasetettu datatiedosto, jonka on luonut ääninäytteen luomissovellus SampleTank; sisältää instrumenttiohjelmatiedot instrumentin käyttäjän esiasetukselle .PISTE tiedosto; sisältää polut viitattuihin äänitiedostoihin, kuten .AIF; luotu .STH että .STW tiedostot; on pysyttävä samassa kansiossa kuin niihin liittyvät STH-, STW- ja STIP-tiedostot; ei ole tarkoitettu avattavaksi manuaalisesti.

Lisätietoja

Jokaista luotua STIP-tiedostoa varten luodaan STH-, STI- ja STW-tiedosto. Jokainen kolmesta tiedostosta sisältää tietoja, joista STIP ammentaa.

Jos haluat luoda STI-tiedoston, muokkaa ääntäsi sovelluksessa ja napsauta TALLENTAA nimeä äänesi User Preset -alueella ja napsauta OK, tämä luo STIP-tiedoston, joka luo myös STI-tiedoston ja sijaitsee sen "Parent Sound" -kansiossa.

Aiheeseen liittyvät STI-, STH-, STW- ja STIP-tiedostot nimetään kaikki saman instrumentin mukaan. Jos instrumenttisi nimi on "Trumpetti", STI-tiedostosi näkyy seuraavasti: Trumpet.sti.

STI-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 7 / 14 / 2015

Tietoja STI-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .sti-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.