Etusivu : tiedostotyypit : OTP-tiedosto

.OTP Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Alkuperäkaaviomalli

KehittäjäOriginLab
Suosio
3.7 (6 Äänet)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuN / A

Mikä on OTP-tiedosto?

OTP-tiedosto on Originin luoma kaaviomalli, joka on useiden tutkijoiden ja insinöörien käyttämä data-analyysi- ja kuvaajasovellus. Se sisältää kaavion asetukset ja sitä käytetään luomiseen .OGG kaaviot. OTP-tiedostoja voidaan käyttää erilaisiin kaaviotyyppeihin, kuten palkkiin, piirakkaan, sarakkeisiin, vesiputouksiin, 3D: hin, viivoihin, symboleihin, napoihin tai tilastoihin.

Lisätietoja

Voit avata OTP-tiedostoja vain Origin-sovelluksella, jota voidaan käyttää OTP-tiedostojen luomiseen, avaamiseen ja muokkaamiseen. Ohjelma on saatavana vain Windowsille.

Voit avata OTP-tiedoston Originissa valitsemalla Tiedosto → Avaa ..., valitse "Origin Template .otp" -tiedostotyyppi, siirry OTP-tiedoston sijaintiin ja napsauta avoin.

HUOMAUTUS: Origin 2018 -julkaisu sisälsi päivitetyn unicode-muodon työkirjan mallien tallentamiseen (.OTPU), jolla on suorituskykyetuja vanhempaan OIC-tiedostomuotoon, joka ei ole unicode.

Ohjelmat, jotka avaavat OTP-tiedostot
Päivitetty 1 / 31 / 2018

Tiedostotyyppi 2OpenDocument-esitysmalli

KehittäjäOASIS
Suosio
3.2 (14 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuBinaarinen

.OTP-tiedostoyhdistelmä 2

OTP-tiedosto on esityspohja, jonka on luonut Impress, Apache OpenOffice (aiemmin tunnettu nimellä OpenOffice.org), sisältämä ohjelma. Se sisältää esityksen, joka sisältää päädian sekä sisällön dian, jossa on tekstiä, kuvia, muotoja, multimediasisältöä, siirtymätehosteita ja muita dian elementtejä. OTP-tiedostoja käytetään esitysten muotoiluun samalla ulkonäöllä.

Lisätietoja

Näyttökuva .otp-tiedostosta Apache OpenOffice Impress 4.1.3: ssa

OTP-tiedosto on auki Apache OpenOffice Impress 4.1.3: ssa

OTP-tiedostot voidaan myös luoda ja avata OpenDocument-standardia tukevalla esitysohjelmalla. Suurin osa OTP-tiedostoista on kuitenkin luonut Impress, joka on yksi OpenOffice-paketissa tarjolla olevista monista ohjelmista. Se on samanlainen kuin Microsoft Office -sarjan PowerPoint-ohjelma. Monet käyttäjät, jotka tarvitsevat sovelluksen, kuten PowerPoint, mutta joilla ei ole varaa kustannuksiin, kääntyvät Impressin ja OpenOfficeen ilmaiseksi vaihtoehdoksi. Impress käyttää OTP-tiedostoa esityksen mallin tallentamiseen samalla tavalla kuin PowerPoint tallentaa esityksen mallin .pot or .POTX tiedosto. OTP-tiedostot perustuvat OASIS OpenDocument -standardiin, joka käyttää XML-muotoa esitysten tallentamiseen.

Näet todennäköisesti OTP-tiedoston vain, jos käytät Impress-sovellusta tai jos joku muu OpenOffice-käyttäjä jakaa esitysmallin kanssasi. Esimerkkejä malleista ovat perheen valokuvaesitykset, kouluraportit ja taloudelliset yhteenvedot.

Ohjelmat, jotka avaavat OTP-tiedostot
Päivitetty 1 / 13 / 2017

Tietoja OTP-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * -Tot-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.