Etusivu : tiedostotyypit : CDOC-tiedosto

.CDOC Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Salattu DigiDoc-tiedosto

KehittäjäRIA
Suosio
KategoriaKoodatut tiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on CDOC-tiedosto?

CDOC-tiedosto on salattu digitaalinen asiakirja (DigiDoc), joka on luotu qDigiDoc-ohjelmalla, avoimen lähdekoodin ohjelmistolla, jota käytetään Viron ja Suomen valtion myöntämien henkilökorttien ja allekirjoitettujen asiakirjojen todentamiseen. Se sisältää datatiedoston ( .XML, Doc., . XLS, . PDF, . RTFjne.) salattu AES-128-salausalgoritmilla, salattu avain datatiedoston, vastaanottajan varmenteen ja muun salauksen purkamiseen metadata.

Lisätietoja

CDOC-tiedosto tallennetaan ENCDOC-XML-muodossa. Sen on kehittänyt Riigi Infosüsteemi Amet (RIA), joka on Viron tietojärjestelmäviranomainen. CDOC on yksi kolmesta digitaalisen allekirjoituksen ja salaustiedostosta DigiDoc - perheessä yhdessä .DOC että .BDOC tiedostoja.

HUOMAUTUS: QDigiDoc-ohjelmistoa voidaan käyttää asiakirjojen digitaaliseen allekirjoittamiseen työntekijän henkilökortilla tai matkapuhelintunnuksella, ja se voi avata, tallentaa ja tarkistaa asiakirjoja digitaalisilla allekirjoituksilla. Ohjelmisto on avoimen lähdekoodin ja sen voi ladata ilmaiseksi alla olevien linkkien kautta.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat CDOC-tiedostoja
Windows
qDigiDoc
unikko
qDigiDoc
Linux
qDigiDoc
Päivitetty 2 / 24 / 2017

Tiedostotyyppi 2Clicker-asiakirja

KehittäjäCrick-ohjelmisto
Suosio
KategoriaSivun asettelutiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

.CDOC-tiedostoyhdistelmä 2

CDOC-tiedosto on Clickerin luoma dokumentti, lukutaitotyökalu, jota opettajat käyttävät oppilasvaatimuksiin räätälöityjen opetussuunnitelmaresurssien luomiseen. Se voi sisältää tekstiä, kuvia ja tallennettuja äänimuistiinpanoja.

Lisätietoja

CDOC-asiakirja on ensisijainen tiedosto, jota Clicker-tekstinkäsittelyohjelma käyttää. Ohjelma tarjoaa useita kirjoitusominaisuuksia, kuten kyvyn kuulla realistisilla äänillä puhuttua tekstiä, vastaanottaa sanan ennustuksia kirjoitetun perusteella, vastaanottaa oikeinkirjoitusehdotuksia, jotka voidaan havainnollistaa ja puhua, ja tallentaa alkuperäiset ajatukset ja ideot ennen kirjoittamista.

Ohjelmat, jotka avaavat CDOC-tiedostoja
Päivitetty 4 / 15 / 2016

Tietoja CDOC-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .cdoc-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.