Etusivu : tiedostotyypit : XLS-tiedosto

. XLS Tiedostopääte

TiedostotyyppiExcel-taulukko

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.9 (561 Äänet)
KategoriaLaskentataulukotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on XLS-tiedosto?

XLS-tiedosto on taulukkolaskentaohjelma Microsoft Excelin luoma tai toisen taulukkolaskentaohjelman, kuten OpenOffice Calc tai Apple Numbers, viema tiedosto. Se sisältää yhden tai useamman laskentataulukon, jotka tallentavat ja näyttävät tietoja a taulukko muoto. XLS-tiedostot voivat myös tallentaa matemaattisia toimintoja, kaavioita, tyylejä ja muotoiluja.

Lisätietoja

Näyttökuva .xls-tiedostosta Microsoft Excel 2019: ssä

XLS-tiedosto on auki Microsoft Excel 2019: ssä

Laskentataulukkoa käytetään tietojen järjestämiseen, analysointiin, käsittelyyn ja visualisointiin. Se koostuu taulukosta, jossa on rivejä ja sarakkeita. Pöytä solut voi sisältää manuaalisesti syötettyjä tietoja tai muiden solujen tiedoista laskettuja tuloksia.

Excel on eniten käytetty taulukkolaskentaohjelma maailmassa. Se tulee jokaisen Microsoft Office -sarjan version kanssa, ja sitä käytetään koti-, akateemisessa ja yritysympäristössä. Jos työskentelet toimistoympäristössä, sinulla on hyvät mahdollisuudet nähdä ja avata XLS-tiedosto.

HUOMAUTUS: XLS-tiedostot tallennetaan Excel-binaaritiedostomuodossa, joka oli ensisijainen muoto siihen asti, kun Office Open XML -muoto otettiin käyttöön Excel 2007: ssä. Suurin osa Excel-tiedostoista on nyt tallennettu Office Open XML -muodossa .XLSX tiedostopääte. Microsoft Excel ja monet muut taulukkolaskentaohjelmat tukevat kuitenkin edelleen vanhempaa XLS-muotoa.

Yleiset XLS-tiedostonimet

Työkirja1.xls - Oletustiedostonimi Microsoft Excel antaa uusille laskentataulukoille ennen Excel 2007: tä, mikä luo uudet laskentataulukot Workbook1.xlsx-tiedostonimellä.

Ohjelmat, jotka avaavat XLS-tiedostoja
Päivitetty 8 / 2 / 2019

Tietoja XLS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .xls-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Excel-laskentataulukon tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.