ohjelmisto : Microsoft : Excel Androidille

Microsoft Excel Androidille

Versio
(8 alkaen)
16
foorumi
lisenssiKaupallinen
KategoriaTuottavuus

Ohjelmiston yleiskuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tarkastele, luo ja muokkaa XLSX- ja XLS-laskentataulukoita Office 365 -tilauksella
  • Lajittele tiedot, lisää taulukoita ja kaavioita sekä luo kaavoja
  • Käytä Excel-laskentataulukoita OneDrivesta, Dropboxista ja Google Drivesta

Microsoft Excel on taulukkolaskentaohjelma ohjelma Android-laitteille. Sitä käytetään tietojen järjestämiseen, analysointiin, visualisointiin ja käsittelyyn. Luo tai muokkaa laskentataulukoita kirjautumalla sisään Microsoft Office 365 -tiliisi. Ilman tilausta voit tarkastella vain laskentataulukoita.

Excel tukee XLSX- ja XLS-muotoja ja antaa sinun muokata laskentataulukkojasi, jotka näkyvät samalla tavalla mobiililaitteellasi ja tietokoneellasi. Voit suorittaa erilaisia ​​toimintoja, kuten lajitella ja suodattaa tietoja, luoda yksinkertaisia ​​kaavoja, lisätä taulukoita ja kaavioita sekä kommentoida. Voit käyttää Excel-laskentataulukoitasi myös OneDrivesta, Dropboxista, Google Driveja SharePoint.

Excel on paras Android-sovellus XLSX- ja XLS-laskentataulukoiden katseluun, luomiseen ja muokkaamiseen. Siinä on paljon samaa toiminnallisuutta kuin työpöydän versio ja synkronoi muokkauksesi laitteillesi Office 365 -tilauksen kautta. Microsoft Excel on tapa työskennellä laskentataulukoiden kanssa Android-laitteellasi.

Tuetut tiedostotyypit


Ensisijainen tiedostotunniste

.XLSX - Microsoft Excel Avaa XML-laskentataulukko

Muut Microsoft Excel for Android 16: n käyttämät tiedostotunnisteet

Tuetut tiedostotyypit
. XLSExcel-taulukko

Päivitetty: elokuu 1, 2019