Etusivu : tiedostotyypit : XLSX-tiedosto

.XLSX Tiedostopääte

TiedostotyyppiMicrosoft Excel Avaa XML-laskentataulukko

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.9 (627 Äänet)
KategoriaLaskentataulukotiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on XLSX-tiedosto?

XLSX-tiedosto on Excel taulukkolaskentaohjelma luonut Microsoft Excel tai jokin muu taulukkolaskentaohjelma, kuten OpenOffice Calc tai Apple Numbers. Se tallentaa tietoja laskentataulukoihin, jotka sisältävät riveihin ja sarakkeisiin järjestettyjä soluja, ja ne voivat myös sisältää kaavioita, matemaattisia toimintoja, tyylejä ja muotoiluja. XLSX-tiedostoja käytetään yleisesti taloudellisten tietojen tallentamiseen ja yksinkertaisten tai monimutkaisten matemaattisten mallien luomiseen.

Lisätietoja

Näyttökuva .xlsx-tiedostosta Microsoft Excel 2019: ssä

XLSX-tiedosto avataan Microsoft Excel 2019: ssä

XLSX-tiedostot luodaan Microsoft Office 2007: ssä esitetyn Open XML -standardin avulla. Ne tallennetaan pakattuna Vetoketju arkisto, joka sisältää kokoelman yksittäisiä tiedostoja. Arkisto sisältää tiedoston [Content_Types] .xml, joka kuvaa laskentataulukkoa ja XML tiedosto jokaiselle laskentataulukon laskentataulukolle.

Jokainen solu XLSX-laskentataulukossa voidaan muotoilla erikseen. Esimerkiksi soluilla voi olla numero, teksti, valuutta tai muu muoto sekä väri, reunatyyli, mukautettu fontti ja koko. Solut voivat viitata muihin soluihin saadun arvon laskemiseksi.

HUOMAUTUS: XLSX-tiedostot voidaan avata Excel 2007: ssä tai uudemmassa. Ne ovat myös taaksepäin yhteensopivia Excelin aiempien versioiden kanssa avoimen XML-komponenttituen kautta.

Yleiset XLSX-tiedostonimet

Työkirja1.xlsx - Oletustiedostonimi Microsoft Excel antaa uusille työkirjoille, jotka alkavat Excel 2007: stä.

Ohjelmat, jotka avaavat XLSX-tiedostoja
Päivitetty 8 / 1 / 2019

Tietoja XLSX-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto .xlsx-pääteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Microsoft Excel Open XML -taulukotiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.