Etusivu : tiedostotyypit : XLT-tiedosto

.XLT Tiedostopääte

TiedostotyyppiExcel-malli

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.4 (14 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuBinaarinen

Mikä on XLT-tiedosto?

XLT-tiedosto on sapluuna luonut Microsoft Excel, taulukkolaskentaohjelma, joka sisältyy Microsoft Office -sarjaan. Se sisältää laskentataulukon oletusmuotoilun ja tiedot, ja sitä käytetään uuden luomisen perustana . XLS tiedostot. XLT-tiedostot tallennetaan Excel-binaaritiedostomuodossa, joka oli ensisijainen muoto Office Open XML -muotoon asti (.XLTX tiedostotunniste) korvasi sen Excel 2007: ssä Windowsille ja 2008: lle Macille.

Lisätietoja

Näyttökuva .xlt-tiedostosta Microsoft Excel 2016: ssa

XLT-tiedosto on auki Microsoft Excel 2016: ssa

XLT-tiedostoihin on asennettu Excel, jonka avulla voit luoda asiakirjoja, kuten budjetin suunnittelijoita, kalentereita ja laskuja, malleista, joissa on ennalta määritelty muotoilu. Voit myös luoda omia malleja tarpeidesi mukaisten työkirjojen tai laskentataulukoiden jäljentämiseen.

Excel on eniten käytetty taulukkolaskentaohjelma maailmassa. Se tulee jokaisen Microsoft Office -sarjan version kanssa, ja sitä käytetään koti-, akateemisessa ja yritysympäristössä.

HUOMAUTUS: Vaikka XLT-tiedostot korvattiin XLTX-tiedostoilla, Excel 2007 tai uudempi tukee niitä edelleen.

Ohjelmat, jotka avaavat XLT-tiedostoja
Päivitetty 1 / 11 / 2017

Tietoja XLT-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .xlt-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Excel Template -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.