Etusivu : tiedostotyypit : XML-tiedosto

.XML Tiedostopääte

2 tiedostotyyppiä käyttää . Xml tiedostopääte.

Tiedostotyyppi 1XML-tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.7 (317 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuXML

Mikä on XML-tiedosto?

XML-tiedosto on XML (Extensible Markup Language) -tiedosto. Se on alustettu aivan kuten .HTML asiakirja, mutta käyttää mukautettuja tunnisteita objektien ja kunkin objektin tietojen määrittelemiseen. XML-tiedostoja voidaan pitää tekstipohjaisena tietokantana.

Lisätietoja

Näyttökuva .xml-tiedostosta Microsoft XML Notepadissa

XML-tiedosto on auki Microsoft XML Notepadissa

XML-muoto tallentaa tiedot rakenteeseen, joka on kone- ja ihmisen luettavissa. XML-tiedostoja voi avata suurella määrällä ohjelmia. Ja koska ne on muotoiltu tekstidokumenteiksi, perustekstieditorit voivat tarkastella ja muokata niitä.

XML-tiedostoista on tullut tavallinen tapa tallentaa ja siirtää tietoja ohjelmien välillä ja Internetin kautta. Niitä voidaan kuitenkin käyttää monissa muissa ohjelmatyypeissä. XML-syntaksia on käytetty useissa eri tiedostomuodoissa, kuten Microsoft Office Open XML, LibreOffice OpenDocument, .XHTMLja .SVG.

Ohjelmat, jotka avaavat XML-tiedostoja
Päivitetty 2 / 27 / 2019

Tiedostotyyppi 2Cinelerra-videoprojekti

KehittäjäSankaritar Virtuaalinen
Suosio
3.3 (81 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuteksti

.XML-tiedostoyhdistelmä 2

Cinelerran luoma ja käyttämä videoprojekti, videonmuokkausohjelmistopaketti Linuxille; sisältää projektitiedot, joka sisältää muokkauspäätösluettelon, joka tallentaa kaikki projektiin tehdyt muokkaukset; tallentaa myös projektiasetukset; ei sisällä mediaa, vaan tallentaa polun kuhunkin mediatiedostoon.

Lisätietoja

HUOMAUTUS: Aiemmin Cinelerrasta oli kaksi versiota, Heroine Virtual (HV) ja Community Version (CV), eikä toisen version luomia XML-projekteja voi avata toisella versiolla. Cinelerraa tarjotaan kuitenkin nyt yhtenä julkaisuna.

Ohjelmat, jotka avaavat XML-tiedostoja
Linux
Cinelerra
Päivitetty 4 / 6 / 2015

Tietoja XML-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .xml-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.