Etusivu : tiedostotyypit : DOC-tiedosto

Doc. Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Microsoft Word -asiakirja

KehittäjäMicrosoft
Suosio
4.1 (1582 Äänet)
KategoriaTekstitiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on DOC-tiedosto?

DOC-tiedosto on Microsoft Wordin tai muun luoman tekstinkäsittelyasiakirja tekstinkäsittely kuten OpenOffice Writer tai Apple Pages. Se voi sisältää alustettua tekstiä, kuvia, taulukoita, kaavioita, kaavioita, sivun muotoilua ja tulostusasetuksia.

Lisätietoja

Näyttökuva .doc-tiedostosta Microsoft Word 2019: ssä

DOC-tiedosto avattu Microsoft Word 2019: ssä

DOC-tiedostoja käytetään erilaisten asiakirjojen luomiseen, mukaan lukien kirjeet, ansioluettelot, esseet ja kutsut. Kun luot asiakirjan Wordissa, voit tallentaa sen DOC-tiedostomuotoon. Sitten ohjelma luo DOC-tiedoston asiakirjan sisällön tallentamiseksi, joka voidaan sulkea ja avata uudelleen muokkausta varten. Kun olet lopettanut DOC-tiedostosi muokkaamisen, voit tulostaa sen tai tallentaa sen toisena tiedostona, kuten . PDF or .PISTE.

DOC-tiedosto nimettiin Microsoft Wordin ensisijaiseksi muodoksi vuonna 1983. DOC-tiedostot tallennettiin samassa muodossa aina Word 97: een saakka, jolloin Microsoft Word 97: stä 2003 otettiin käyttöön toinen versio binaarimuodosta. Vuonna 2006 DOC-tiedostomuoto korvattiin . Docx tiedostomuoto julkaisemalla Microsoft Word 2007. DOCX-tiedostot tallentavat asiakirjoja OpenXML-muodossa.

Word on suosituin tekstinkäsittelysovellus maailmassa. Se tulee jokaisen Microsoft Office -sarjan version kanssa, ja sitä käytetään koti-, akateemisessa ja yritysympäristössä.

Yleiset DOC-tiedostonimet

Asiakirja 1.doc - Oletustiedostonimi, jonka Microsoft Word antaa uusille asiakirjoille ennen Word 2007: tä (Word 2007 käyttää Asiakirja 1.docx oletuksena).

Ohjelmat, jotka avaavat DOC-tiedostot
Päivitetty 9 / 24 / 2019

Tiedostotyyppi 2WordPad-asiakirja

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.8 (258 Äänet)
KategoriaTekstitiedostot
muodostuuN / A

.DOC-tiedostoyhdistelmä 2

Microsoft WordPadilla luotu tekstidokumentti (mukana Microsoft Windows)

Ohjelmat, jotka avaavat DOC-tiedostot
Päivitetty 2006

Tietoja DOC-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .doc-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.