ohjelmisto : Microsoft : Word iOS: lle

Microsoft Word iOS: lle

Versio
(8 alkaen)
2
foorumi
lisenssiKaupallinen
KategoriaTuottavuus

Ohjelmiston yleiskuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tuki DOCX- ja DOC-muodoille
  • Lisää tekstiä, kuvia, muotoja, taulukoita, kaavioita ja muuta
  • Käytä ja jaa asiakirjoja OneDriven, iCloudin ja Dropboxin kautta
  • Tarkastele asiakirjaa oikeassa tai helposti luettavassa asettelussa

Microsoft Word for iOS on sovellus, jota käytetään asiakirjojen luomiseen ja muokkaamiseen. Asiakirjojen muokkaaminen edellyttää kirjautumista Microsoft Office 365 -tililläsi. Ilman tilausta voit tarkastella vain asiakirjoja.

Word for iOS -sovellusta käytetään luomaan ja muokkaamaan asiakirjoja henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön. Sovellus tukee DOCX- ja DOC-muotoja ja antaa sinulle monia samoja työpöydän version muotoiluominaisuuksia. Voit lisätä kuvia, muotoja, taulukoita, kaavioita ja yhtälöitä asiakirjaan. Voit myös käyttää ja jakaa Word-dokumenttejasi useilla tavoilla, kuten sähköposti, OneDrive, iCloud, Dropbox ja SharePoint.

Sovelluksessa on erityisiä ominaisuuksia, jotka on suunnattu iPhonelle ja iPadille. Voit tarkastella asiakirjaa todellisessa asettelussa tai helposti luettavassa asettelussa, joka on suunniteltu matkapuhelimesi näytölle. Kaikki asiakirjaan tekemäsi muutokset näkyvät kaikilla laitteillasi OneDriven kautta, jolloin voit jatkaa toisella laitteella aloittamaasi työtä. Sinun ei tarvitse huolehtia työsi menettämisestä myös työskennellessäsi, koska sovellus tallentaa asiakirjan automaattisesti.

Word for iOS tuo alan standardiohjelmiston iOS-alustalle. Siinä on monia tuttuja ominaisuuksia Word-työpöytäversiossa, ja sen avulla käyttäjät voivat luoda ja muokata asiakirjoja tien päällä. Microsoft Word for iOS on paras iOS-tekstinkäsittelyohjelma Office 365 -tilausten haltijoille. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tilausta, muita sovelluksia, kuten sivut or OfficeSuite Pro olisi parempi vaihtoehto asiakirjojen muokkaamiseen.

Tuetut tiedostotyypit


Ensisijainen tiedostotunniste

. Docx - Microsoft Word Open XML -asiakirja

Muut Microsoft Wordin käyttämät tiedostotunnisteet iOS 2: lle

Tuetut tiedostotyypit
Doc.Microsoft Word -asiakirja
. JPGJPEG-kuva
. PNGKannettava verkkografiikka
Muita siihen liittyviä tiedostomuotoja
JPEGJPEG-kuva

Päivitetty: elokuu 1, 2019