ohjelmisto : CELSYS : Clip Studio Paint Pro

CELSYS Clip Studio Paint Pro

Versio
(6 alkaen)
1
Platforms
lisenssiKaupallinen
Kategoriagrafiikka

Ohjelmiston yleiskuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tuki JPEG-, PNG-, BMP-, PSD- ja LIP-tiedostoille
  • Erilaisia ​​kyniä, kyniä ja harjoja
  • Rasteri-, vektori- ja korjauskerrokset
  • Mukautettavat sarjakuvasivupaneelit
  • Cel-animaatio ja sipulikuorenäyttö

CELSYS Clip Studio Paint Pro on 2D-piirtotyökalu, jota käytetään mangojen (japanilaistyylisten sarjakuvien ja graafisten romaanien), sarjakuvien ja animaatioiden piirtämiseen. Ohjelman on kehittänyt CELSYS, mutta levittää Smith Micro, ja se tunnettiin aiemmin nimellä Manga Studio, ennen kuin siitä tuli Clip Studio Paint vuonna 2015. Clip Studio Paint on saatavana Pro- ja EX-versioina, ja EX-versiossa on enemmän ominaisuuksia kuin Pro, mutta suuremmalla hinta.

Clip Studio Paint Pro tukee erilaisia ​​kuvamuotoja, kuten JPEG, BMP, PNG, TIFF ja Targa. Ohjelma tukee myös Photoshop-asiakirjoja, IllustStudio-asiakirjoja ja ComicStudio-sivutiedostoja, ja siinä on Clip Studio- ja Clip Studio Paint -muodot sävellysten tallentamiseksi muokattavassa muodossa. Sovellus on taaksepäin yhteensopiva Manga Studio 4 EX- ja 4 Debut-tiedostojen kanssa, joten voit tuoda CPG- ja CST-tiedostoja.

Ohjelma tarjoaa erilaisia ​​kyniä, lyijykyniä ja harjoja (myös harjaefektit) kuviesi luomiseen. Sen mukana tulee edistyneitä väritysominaisuuksia, jotka sisältävät esiasetetut värit ja kyvyn luoda mukautettuja värisarjoja ja sekoittaa värejä. Ohjelma tarjoaa edistyneitä tekstitoimintoja, joiden avulla voit säätää kirjainten, sanojen ja rivien väliä ja sekoittaa fontteja. Muita ominaisuuksia ovat rasteri-, vektori- ja korjauskerrokset, vektorityökalupakki vektorien keskilinjan tarkastelemiseksi ongelmallisten alueiden tasoittamiseksi, mallipohjat projektien säästämiseksi ja sarjakuvasivupaneelit, jotka voidaan räätälöidä kuvamateriaalin pilaamiseksi.

Clip Studio Paint Prossa on animaation aikajana animaatioiden näytön ja ajoituksen säätämiseen. Ohjelma tukee cel-animaatiota, joka tunnetaan myös nimellä kehys kehykseltä -animaatio, hahmojen tai esineiden animoimiseksi. Animoidessasi kohtauksiasi voit katsella useita kelteja tai kehyksiä kerralla sipulikuorenäytöllä, mikä auttaa sinua määrittämään, kuinka kuvaa säädetään sarjan edellisten kuvien perusteella. Kun olet valmis animaatiot, voit viedä ne peräkkäisinä kuvina, GIF-tiedostoina tai videoina.

Clip Studio Paint Pro on suunniteltu erityisesti manga-, sarjakuva- ja graafikoille. Se tarjoaa erilaisia ​​kuva- ja animaatio-ominaisuuksia ja tukee sekä rasteri- että vektorikerroksia tehokkailla työkaluilla. Jos haluat herättää tarinasi ja piirroksesi eloon sarjakuvamuodossa, CELSYS Clip Studio Paint Pro on hyvä paikka aloittaa.

Tuetut tiedostotyypit


Ensisijainen tiedostotunniste

.CLIP - Clip Studio -muotoinen tiedosto

Muut CELSYS Clip Studio Paint Pro 1: n käyttämät tiedostotunnisteet

Tuetut tiedostotyypit
. BmpBittikarttatiedosto
CPGManga Studio -sivutiedosto
.CSDManga Studio Scene -tiedosto
.estManga Studion tarinatiedosto
. JPGJPEG-kuva
.HUULIClip Studio -maalitiedosto
. PNGKannettava verkkografiikka
.PSDAdobe Photoshop -asiakirja
.STCSävy Manga Studio -tiedostoon
.REKISTERIKILPITarga Graphic
. TIFTunnistettu kuvatiedosto
.TNEManga Studio -äänitiedosto
Muita siihen liittyviä tiedostomuotoja
JPEGJPEG-kuva
. TIFFMerkitty kuvatiedostomuoto

Päivitetty: kesäkuu 15, 2016