Etusivu : tiedostotyypit : JPEG-tiedosto

JPEG Tiedostopääte

TiedostotyyppiJPEG-kuva

KehittäjäYhteinen asiantuntijaryhmä
Suosio
4.0 (323 Äänet)
KategoriaRasterikuvatiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on JPEG-tiedosto?

JPEG-tiedosto on Joint Photographic Experts Groupin standardoima pakattu graafinen muoto.JPEG). Se tukee jopa 24-bittistä väriä ja pakataan käyttämällä häviöllinen pakkaaminen, mikä voi heikentää kuvan laatua huomattavasti, jos käytetään suuria pakkausmääriä. JPEG-tiedostoja käytetään yleisesti digitaalisten valokuvien ja verkkografiikan tallentamiseen.

Lisätietoja

Näyttökuva .jpeg-tiedostosta Microsoft Windows Photos -sovelluksessa

JPEG-tiedosto on auki Microsoft Windows Photos -sovelluksessa

JPEG-tiedosto sisältää myös metatietoja, jotka kuvaavat tiedoston sisältöä, kuten väriavaruuden, väriprofiilin ja kuvan ulottuvuustiedot. JPEG-muodossa tallennetut kuvatiedostot liitetään yleisemmin . JPG kuin JPEG-laajennus.

Jos törmäät JPEG-tiedostoon tietokoneellasi, voit avata sen millä tahansa ohjelmalla, joka tukee kuvia. Pöytätietokoneille ja mobiilialustoille on saatavilla suuri määrä ilmaisia ​​ja kaupallisia kuvankäsittelyohjelmia. Voit tarkastella sitä myös selaimessa vetämällä ja pudottamalla sitä selainikkunaan.

Ohjelmat, jotka avaavat JPEG-tiedostoja
Päivitetty 2 / 26 / 2019

Tietoja JPEG-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Jpeg-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut JPEG-kuvatiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.