Etusivu : tiedostotyypit : TIF-tiedosto

. TIF Tiedostopääte

2 tiedostotyyppiä käyttää .tif tiedostopääte.

Tiedostotyyppi 1Tunnistettu kuvatiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.6 (160 Äänet)
KategoriaRasterikuvatiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on TIF-tiedosto?

TIF-tiedosto on kuvatiedosto, joka on tallennettu korkealaatuiseen grafiikkamuotoon. Sitä käytetään usein moniväristen kuvien, tyypillisesti digitaalisten valokuvien, tallentamiseen, ja se tukee tasoja ja useita sivuja.

Lisätietoja

TIFF-tiedostot voidaan tallentaa pakkaamattomassa (häviöttömässä) muodossa tai ne voivat sisältää JPEG (häviöllinen) puristus. He voivat myös käyttää LZW-häviötöntä pakkausta, joka pienentää TIFF-tiedostokokoa, mutta ei heikennä kuvan laatua. TIF on lyhenne sanoista "TIFF".

Näytä TIFF määritelmä.

TIF-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 2 / 26 / 2019

Tiedostotyyppi 2GeoTIFF-kuva

KehittäjäAdobe Systems
Suosio
3.3 (35 Äänet)
KategoriaRasterikuvatiedostot
muodostuuBinaarinen

.TIF-tiedostoyhdistelmä 2

TIFF-yhteensopiva paikkatieteellinen kuvatiedosto luotu GeoTIFF-muodossa; sisältää maantieteelliset tai kartografiset tiedot upotettuna tunnisteina tiedostoon; mahdollistaa käyttäjien upottaa GIS-tiedot tiedostoon poikkeamatta TIFF (Tagged Image File Format) -muodosta.

Lisätietoja

Koska GeoTIFF-tiedostot sisältävät koordinaatteja, GIS-sovellukset voivat kartoittaa rasterikuvan tietyt alueet leveys- ja pituuskoordinaatteihin.

HUOMAUTUS: GeoTIFF-muoto käyttää TIFF-spesifikaation laajennettavia ominaisuuksia lisätäksesi koodattuja metatietoja kuvaan.

TIF-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 5 / 13 / 2019

Tietoja TIF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Tif-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.