Etusivu : tiedostotyypit : ASEPRITE-tiedosto

ASEPRIITTI Tiedostopääte

TiedostotyyppiAseprite Sprite File

KehittäjäDavid capello
Suosio
3.3 (3 Äänet)
KategoriaRasterikuvatiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on ASEPRITE-tiedosto?

ASEPRITE-tiedosto sisältää a keijukainen luonut Aseprite, animoitu sprite-editori ja pixel art -työkalu. Se tallentaa grafiikan tai animaation, joka sisältää kerroksia, kehyksiä, paletteja ja tunnisteita. ASEPRITE-tiedostot sisältävät myös sprite-asetuksia, kuten leveyden, korkeuden, väritilan, pikselin kuvasuhteen ja taustan.

Lisätietoja

Näyttökuva .aseprite-tiedostosta Aseprite 1.2: ssa

ASEPRITE-tiedosto avautuu Aseprite 1.2: ssa

ASEPRITE-tiedostot voidaan tallentaa myös nimellä .ASE tiedostot, jotka tallennetaan samassa muodossa, mutta eri tiedostotunnisteella. ASEPRITE- ja ASE-tiedostot ovat yleisimpiä Asepriteen liittyviä tiedostoja, ja ne voidaan sulkea ja avata uudelleen muokkausta varten ohjelmassa.

Voit luoda ASEPRITE-tiedoston Asepritessa valitsemalla Tiedosto → Uusi ..., sitten Tiedosto → Tallenna or Tallenna nimellä...ja valitsemalla ASEPRITE-muoto. Voit avata ASEPRITE-tiedoston Asepritessa valitsemalla Tiedosto → Avaa ... or Avaa äskeinen ja valitsemalla ASEPRITE-tiedosto.

Asepritea voidaan käyttää myös ASEPRITE-tiedostojen viemiseen suosituimpiin muotoihin, kuten . PNG or . Gif tiedostot. Kun ASEPRITE-tiedosto on auki, valitse Tiedosto → Tallenna kopio nimellä.

Ohjelmat, jotka avaavat ASEPRITE-tiedostoja
Windows
Aseprite
unikko
Aseprite
Linux
Aseprite
Päivitetty 3 / 6 / 2018

Tietoja ASEPRITE-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .aseprite-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Aseprite Sprite -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.