Etusivu : tiedostotyypit : ASF-tiedosto

.ASF Tiedostopääte

TiedostotyyppiAdvanced Systems Format File

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.8 (161 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on ASF-tiedosto?

ASF-tiedosto on mediatiedosto, joka on tallennettu Advanced Systems Format (ASF) -muodossa, oma video- ja äänisäiliömuoto. Se tallentaa ääni- ja videotiedot sekä valinnaiset metatiedot, kuten otsikon, tekijän ja tekijänoikeuksien bibliografiset tiedot. ASF-tiedostot on kehittänyt Microsoft ensisijaisesti streaming media verkossa.

Lisätietoja

ASF-säilömuoto määrittää vain äänen tai videon suoratoiston rakenteen, joka riippuu useista tekijöistä, kuten verkosta Liikenne että palvelin esitys. ASF-muoto ei määritä koodekki tottunut koodittaa ASF-säilömuodossa tallennettu ääni tai video.

Kun taas .asf tiedostotunnistetta voidaan käyttää mediatiedostoihin, jotka on tallennettu ASF-muodossa . WMA että .wmv laajennuksia käytetään yleisemmin. Jos ASF-säilömuoto tallentaa ääntä, se tallennetaan tyypillisesti Windows Media Audiona (.WMA) tiedosto. Jos se tallentaa videota, se tallennetaan tyypillisesti Windows Media Video -videona (.WMV) tiedosto. Näihin tiedostoihin tallennettu ääni- ja videodata voidaan pakata käyttämällä erilaisia ​​videokoodekkeja.

Ohjelmat, jotka avaavat ASF-tiedostoja
Päivitetty 9 / 13 / 2019

Tietoja ASF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .asf-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Advanced Systems Format -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.