Etusivu : tiedostotyypit : WMA-tiedosto

.WMA Tiedostopääte

TiedostotyyppiWindows Media -äänitiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.7 (114 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on WMA-tiedosto?

WMA-tiedosto on äänitiedosto, joka on tallennettu Advanced Systems Format (ASF) -muodossa, jonka Microsoft on kehittänyt. Se sisältää Windows Media Audio ja metadata kappaleiden otsikko, esittäjä, albumi ja genre. WMA-tiedostot ovat samanlaisia ​​kuin .MP3 tiedostoja ja käytetään ensisijaisesti musiikin suoratoistoon verkosta.

Lisätietoja

Näyttökuva .wma-tiedostosta Microsoft Windows Media Player 12: ssa

WMA-tiedosto on auki Microsoft Windows Media Player 12: ssa

ASF on Microsoftin oma digitaalinen ääni- ja videotallennusmuoto. Jos se sisältää Windows Media Video -sovelluksen Windows Media Audion sijaan, se käyttää .WMV laajennus. WMA- ja WMV-tiedostot ovat samat kuin .ASF tiedostoja, mutta niitä käytetään yleisemmin.

Microsoft Windows Media Player 9 oli viimeinen Windows Media Playerin versio, joka on kehitetty Mac OS X: lle. Macin käyttäjät voivat kuitenkin käyttää Flip4Mac WMV: tä (joka tunnetaan myös nimellä Microsoft Windows Media Components for QuickTime) WMA-tiedostojen toistamiseen.

WMA-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 9 / 12 / 2019

Tietoja WMA-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .wma-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Windows Media Audio -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.