Etusivu : tiedostotyypit : MP3-tiedosto

.MP3 Tiedostopääte

TiedostotyyppiMP3-äänitiedosto

KehittäjäLiikkuvan kuvan asiantuntijaryhmä
Suosio
4.2 (983 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on MP3-tiedosto?

MP3-tiedosto on äänitiedosto, joka on tallennettu MPEG: n (Moving Picture Experts Group) kehittämään pakattuun äänimuotoon ja joka käyttää "Layer 3" -äänenpakkausta. Sitä käytetään yleisesti musiikin ja äänikirjojen tallentamiseen lähes CD-laatuisella äänellä (stereo, 16-bittinen) ja suunnilleen 1/10-kokoisella äänellä. WAV or .AIF tiedosto.

Lisätietoja

MP3-tiedoston laatu riippuu suurelta osin bittinopeus käytetään puristamiseen. Yleiset bittinopeudet ovat 128, 160, 192 ja 256 kbps. Suurempi bittinopeus johtaa korkealaatuisempiin tiedostoihin, jotka vaativat myös enemmän levytilaa.

MP3-tiedostoja tukevat useimmat kannettavat musiikkisoittimet, kuten Apple iPod- ja Sony Walkman -laitteet. Niitä voidaan pelata myös Amazon Kindle -sovelluksessa. Symbian OS-matkapuhelimet voivat toistaa MP3-tiedostoja UltraMP3-ohjelmalla.

Näytä MP3 määritelmä.

Ohjelmat, jotka avaavat MP3-tiedostoja
Päivitetty 3 / 7 / 2019

Tietoja MP3-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Mp3-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut MP3-äänitiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.