Etusivu : tiedostotyypit : WMV-tiedosto

.WMV Tiedostopääte

TiedostotyyppiWindows Media -videotiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.9 (241 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on WMV-tiedosto?

WMV-tiedosto on videotiedosto, joka perustuu Microsoft Advanced Systems Format (ASF) -säiliömuotoon ja pakattu Windows Media -pakkauksella. Se sisältää videon, joka on koodattu yhdellä Microsoftin Windows Media Video (WMV) -ohjelmistosta koodekit ja on samanlainen kuin .ASF tiedosto.

Lisätietoja

Näyttökuva .wmv-tiedostosta Microsoft Windows Media Playerissa

WMV-tiedosto avautuu Microsoft Windows Media Playerissa

WMV-tiedosto on yksi yleisimmistä tiedostoista, joita käytetään videon tallentamiseen Windowsiin. Saatat nähdä tiedoston ladatessasi videota Internetistä tai kun joku jakaa videon kautta USB laite tai sähköposti. Voit katsella WMV-tiedostoihin tallennettuja videoita useilla mediasoittimilla. Windows Video ja Media Player ovat suosittuja valintoja, koska ne on asennettu monien Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

Microsoft Windows Media Player 9 oli viimeinen Windows Media Player -versio, joka on kehitetty Mac OS X: lle. Mac-käyttäjät voivat kuitenkin käyttää Flip4Mac WMV: tä (joka tunnetaan myös nimellä Microsoft Windows Media Components for QuickTime) WMV-tiedostojen toistamiseen.

HUOMAUTUS: Windows Media Audio (WMA) -tiedostot tallennetaan a .WMA laajennus.

WMV-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 4 / 13 / 2017

Tietoja WMV-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Wmv jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Windows Media Video -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.