Etusivu : tiedostotyypit : OTS-tiedosto

.OTS Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1OpenDocument-laskentataulukon malli

KehittäjäOASIS
Suosio
2.8 (6 Äänet)
KategoriaLaskentataulukotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on OTS-tiedosto?

OTS-tiedosto on laskentataulukkomalli, jonka on luonut Calc-ohjelma, joka sisältyy Apache OpenOffice -ohjelmaan (aiemmin OpenOffice.org) tai muuhun laskentataulukkosovellukseen, joka tukee OpenDocument-standardia. Se sisältää laskentataulukon, joka on tallennettu OASIS: n OpenDocument XML-pohjaiseen muotoiluun. OTS-tiedostojen avulla käyttäjät voivat luoda useita .ODS laskentataulukotiedostoja käyttäen samoja tyylejä ja muotoilua.

Lisätietoja

Näyttökuva .ots-tiedostosta Apache OpenOffice Calc 4.1.3: ssa

OTS-tiedosto on avattu Apache OpenOffice Calc 4.1.3: ssa

Calc on yksi monista OpenOffice-paketissa käytettävissä olevista ohjelmista. Se on samanlainen kuin Microsoft Office -tuotepaketissa oleva Excel-ohjelma. OTS-malleja käytetään toistuvien laskentataulukoiden, kuten laskujen, budjetin suunnittelijoiden ja kalentereiden, tallentamiseen.

Calcissa voit luoda omia malleja mukautetulla laskentataulukon asettelulla, tiedoilla, kirjasimilla ja tyyleillä. Voit myös ladata malleja OpenOffice-verkkosivustolta valitsemalla Tiedosto → Uusi → Mallit ja asiakirjat ja napsauta sitten "Hanki lisää malleja verkossa ...".

Ohjelmat, jotka avaavat OTS-tiedostot
Päivitetty 1 / 13 / 2017

Tiedostotyyppi 2OtsAV-albumitiedosto

KehittäjäOts Labs
Suosio
2.0 (5 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuN / A

.OTS-tiedostoyhdistelmä 2

OtsAV-ammatillisen ääniohjelmiston käyttämä äänitiedostomuoto; tukee albumin kansikuvia ja pitkiä kenttiä artisti- ja otsikkotiedoissa; voi tallentaa albumeita yhtenä loogisena tiedostona, jossa on useita kohteita, kuten virtuaalinen CD.

Ohjelmat, jotka avaavat OTS-tiedostot
Päivitetty 6 / 19 / 2008

Tietoja OTS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .ots-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.