Etusivu : tiedostotyypit : OTT-tiedosto

.On Tiedostopääte

TiedostotyyppiOpenDocument-asiakirjamalli

KehittäjäOASIS
Suosio
3.8 (11 Äänet)
KategoriaTekstitiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on OTT-tiedosto?

OTT-tiedosto on OASIS: n OpenDocument-vakiomuodossa tallennettu asiakirjamalli, jonka ovat luoneet OpenOffice- ja LibreOffice-paketteihin sisältyvät tekstinkäsittelyohjelmat. Se sisältää tekstiasiakirjan sivun asettelun ja oletustyylit. OTT-tiedostoja käytetään kirjoittamiseen .TOD asiakirjat, joilla on sama ulkonäkö ja muotoilu.

Lisätietoja

Näyttökuva .ott-tiedostosta Apache OpenOffice Writer 4.1.3: ssa

OTT-tiedosto avattu Apache OpenOffice Writer 4.1.3 -ohjelmassa

OTT-malleja käytetään toistuvien asiakirjojen tallentamiseen, mutta niihin on tehty pieniä muokkauksia kullekin käytölle. Joitakin esimerkkejä tämäntyyppisistä asiakirjoista ovat yrityksen kirjelomakkeet, muistilaput, uutiskirjeet, saatekirjeet, liiketoimintasuunnitelmat tai mallit muille virallisille asiakirjatyypeille.

Writerissä, joka on Apache OpenOffice -sarjan tekstinkäsittelyohjelma, voit luoda omia malleja mukautetulla sivun asettelulla, kirjasimilla ja tyyleillä. Voit myös ladata malleja OpenOffice-verkkosivustolta valitsemalla Tiedosto → Uusi → Mallit ja asiakirjat ja napsauta sitten "Hanki lisää malleja verkossa ...".

Ohjelmat, jotka avaavat OTT-tiedostot
Päivitetty 1 / 13 / 2017

Tietoja OTT-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Ott-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut OpenDocument Document Template -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.