Etusivu : tiedostotyypit : MP4-tiedosto

.MP4 Tiedostopääte

TiedostotyyppiMPEG-4-videotiedosto

KehittäjäLiikkuvan kuvan asiantuntijaryhmä
Suosio
4.1 (1564 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on MP4-tiedosto?

MP4-tiedosto on multimediatiedosto, jota käytetään yleensä elokuvan tai videoleikkeen tallentamiseen, mutta se voi sisältää myös tekstityksiä. MP4 on lyhenne sanoista MPEG-4 Part 14, joka on säilömuoto, joka perustuu QuickTime-tiedostomuotoon (QTFF), jota .MOV että QT tiedostoja.

Lisätietoja

Näyttökuva .mp4-tiedostosta Microsoft Windows Media Player 12: ssa

MP4-tiedosto on auki Microsoft Windows Media Player 12: ssa

MP4-tiedostot käyttävät MPEG-4-pakkausta, joka on liikkuvan kuvan asiantuntijaryhmän (MPEG) kehittämä standardi. Tämä muoto sisältää erillisen pakkauksen ääni- ja videoraidoille. Video pakataan MPEG-4-videokoodauksella ja ääni pakataan AAC-pakkauksella, joka on saman tyyppinen äänen pakkaus, jota käytetään .AAC tiedostoja.

Suuri osa MP4-muodon suosiosta johtuu Applen iTunes Storesta, koska muotoa käytetään jakamaan paljon kaupasta ladattuja mediatiedostoja. MP4-muotoa käytetään myös yleisesti videoiden suoratoistoon Internetissä, ja sitä tukee laaja valikoima video-ohjelmia ja erilaisia ​​laitteita.

Ohjelmat, jotka avaavat MP4-tiedostoja
Päivitetty 2 / 26 / 2019

Tietoja MP4-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Mp4-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut MPEG-4-videotiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.