Etusivu : tiedostotyypit : MOV-tiedosto

.MOV Tiedostopääte

TiedostotyyppiApple QuickTime Movie

Kehittäjäomena
Suosio
3.5 (493 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on MOV-tiedosto?

MOV-tiedosto on yleinen multimediakonttitiedostomuoto, jonka Apple on kehittänyt ja joka on yhteensopiva sekä Macintosh- että Windows-alustojen kanssa. Se voi sisältää useita raitoja, jotka tallentavat erityyppisiä mediatietoja, ja sitä käytetään usein elokuvien ja muiden videotiedostojen tallentamiseen. MOV-tiedostot käyttävät yleensä MPEG-4: ää koodekki puristusta varten.

Lisätietoja

Näyttökuva .mov-tiedostosta Apple QuickTime Player X: ssä

MOV-tiedosto on auki Apple QuickTime Player X: ssä

MOV-tiedostot voivat sisältää video-, ääni-, aikakoodi- ja tekstiraitoja, joita voidaan käyttää erityyppisten medioiden tallentamiseen ja synkronointiin. Jokainen mediaraita voidaan koodata käyttämällä yhtä useista eri koodekkeista. MOV-tiedoston toistamiseksi sovelluksen on kyettävä tunnistamaan tiedostossa käytettävät koodekit.

Voit muuntaa MOV-tiedostot tavallisemmiksi mediatiedostomuodoiksi erilaisilla mediaohjelmilla. Esimerkiksi VLC-mediasoittimen avulla voit muuntaa MOV-videon .MP4 tiedosto tai MOV-äänitiedosto .OGG -muodossa.

HUOMAUTUS: MOV- ja MP4-tiedostot ovat samanlaisia, ja niitä voi toistaa QuickTime. MP4-tiedostot tunnustetaan kuitenkin kansainvälisiksi standardeiksi, ja niitä tuetaan laajemmin kuin MOV-tiedostoja.

Ohjelmat, jotka avaavat MOV-tiedostoja
Päivitetty 5 / 23 / 2019

Tietoja MOV-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .mov-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Apple QuickTime Movie -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.