Etusivu : tiedostotyypit : MP4.INFOVID-tiedosto

.MP4.INFOVID Tiedostopääte

TiedostotyyppiPapukaija AR Drone ja Gyro Flyer Video

KehittäjäN / A
Suosio
3.8 (65 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuN / A

Mikä on MP4.INFOVID-tiedosto?

Parrot AR Drone- ja Gyro Flyer -mallien luoma siirtymäkauden videomuoto, joka on ranskalaisen Parrot-yhtiön rakentama radio-ohjattava nelikopterikopteri; mp4.infovid-tiedostot luodaan, koska Parrot iOS -tallennussovellus tallentaa yhden muodon ja muuntaa sen sitten .MP4 heti kun tallennusprosessi on lopetettu.

Lisätietoja

Jos tämä videon muuntaminen keskeytyy joko käyttäjän poistumalla lentosovelluksesta ennen tallennuksen päättymistä, dronin akku tyhjenemässä tai jos drone kaatuu, videoita ei ole muunnettu ja ne pysyvät alkuperäisessä muodossa.

Valmistajan vinkki tällaisessa tilanteessa ei ole koskettaa tai nimetä näitä väliaikaisia ​​tiedostoja, vaan yksinkertaisesti käynnistää AR.Drone 2, kytke USB-tikku ja videotiedostot käsitellään pian uudelleen.

Ohjelmat, jotka avaavat MP4.INFOVID-tiedostot
Päivitetty 10 / 18 / 2016

Tietoja MP4.INFOVID-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. .Mp4.infovid-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut Parrot AR Drone- ja Gyro Flyer Video -tiedostotyypit, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.