Etusivu : tiedostotyypit : JIF-tiedosto

.JIF Tiedostopääte

TiedostotyyppiJPEG-vaihdon kuvamuoto

KehittäjäYhteinen asiantuntijaryhmä
Suosio
3.4 (11 Äänet)
KategoriaRasterikuvatiedostot
muodostuuN / A

Mikä on JIF-tiedosto?

JIF-tiedosto on rasterigrafiikka tallennettu JPEG-vaihtomuotoon (JIF). Se tallentaa tyypillisesti digitaalisia valokuvia ja verkkografiikkaa, aivan kuten . JPG että JPEG kuvatiedostot. JIF-tiedostot pakataan käyttämällä häviöllinen Yhteinen valokuvausasiantuntijaryhmä (JPEG) pakkaaminen kuvan koon pienentämiseksi.

Lisätietoja

Näyttökuva .jif-tiedostosta Apache OpenOffice Impress 4: ssä

JIF-tiedosto on auki Apache OpenOffice Impress 4: ssä

JIF-tiedostot olivat yleisempiä 1990-luvulla, ennen kuin JIF-muoto korvattiin JPEG-muodon parannetuilla muunnelmilla. Monet Windows- ja Mac-kuvankäsittelyohjelmat alkoivat tallentaa kuvia JPG- ja JPEG-tiedostoina, mikä johti JIF-tiedostojen käytön vähenemiseen.

JPEG-muodossa tallennetuissa kuvissa käytetään edelleen yleensä . Jpeg or .jpg tiedostopääte. He voivat kuitenkin käyttää myös yhtä seuraavista laajennuksista:

  • .JPE - Vaihtoehto . Jpeg että .jpg laajennuksia.
  • .JFIF - Käytetään kuviin, jotka on tallennettu JPEG File Interchange Format (JFIF) -muodossa, joka on muunnelma tavallisesta JPEG-muodosta. Se on suunniteltu vaihtamaan mahdollisimman vähän JPEG-koodattuja tietoja sovellusten välillä ja tietokoneiden välillä.
  • .JFI - Kolmekirjaiminen laajennusvaihtoehto nelikirjaimiselle .jfif tiedostopääte.
JIF-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 10 / 11 / 2019

Tietoja JIF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä tiedosto on .jif-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut JPEG Interchange Format Image -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.