Etusivu : tiedostotyypit : DOC-tiedosto

Doc. Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Microsoft Word -asiakirja

KehittäjäMicrosoft
Suosio
KategoriaTekstitiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on DOC-tiedosto?

DOC-tiedosto on Microsoft Wordin tai muun luoman tekstinkäsittelyasiakirja tekstinkäsittely kuten OpenOffice Writer tai Apple Pages. Se voi sisältää alustettua tekstiä, kuvia, taulukoita, kaavioita, kaavioita, sivun muotoilua ja tulostusasetuksia.

Lisätietoja
DOC-tiedosto avattu Microsoft Word 2019: ssä

DOC-tiedostoja käytetään erilaisten asiakirjojen luomiseen, mukaan lukien kirjeet, ansioluettelot, esseet ja kutsut. Kun luot asiakirjan Wordissa, voit tallentaa sen DOC-tiedostomuotoon. Sitten ohjelma luo DOC-tiedoston asiakirjan sisällön tallentamiseksi, joka voidaan sulkea ja avata uudelleen muokkausta varten. Kun olet lopettanut DOC-tiedostosi muokkaamisen, voit tulostaa sen tai tallentaa sen toisena tiedostona, kuten . PDF or .PISTE.

DOC-tiedosto nimettiin Microsoft Wordin ensisijaiseksi muodoksi vuonna 1983. DOC-tiedostot tallennettiin samassa muodossa aina Word 97: een saakka, jolloin Microsoft Word 97: stä 2003 otettiin käyttöön toinen versio binaarimuodosta. Vuonna 2006 DOC-tiedostomuoto korvattiin . Docx tiedostomuoto julkaisemalla Microsoft Word 2007. DOCX-tiedostot tallentavat asiakirjoja OpenXML-muodossa.

Word on suosituin tekstinkäsittelysovellus maailmassa. Se tulee jokaisen Microsoft Office -sarjan version kanssa, ja sitä käytetään koti-, akateemisessa ja yritysympäristössä.

Yleiset DOC-tiedostonimet

Asiakirja 1.doc - Oletustiedostonimi, jonka Microsoft Word antaa uusille asiakirjoille ennen Word 2007: tä (Word 2007 käyttää Asiakirja 1.docx oletuksena).

LATAA
Avaa ja tarkastele .DOC-tiedostoja File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat DOC-tiedostot
Päivitetty 9 / 24 / 2019

Tiedostotyyppi 2WordPad-asiakirja

KehittäjäMicrosoft
Suosio
KategoriaTekstitiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

.DOC-tiedostoyhdistelmä 2

Microsoft WordPadilla luotu tekstidokumentti (mukana Microsoft Windows)

Ohjelmat, jotka avaavat DOC-tiedostot
Päivitetty 2006

Tietoja DOC-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .doc-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.