Etusivu : tiedostotyypit : BMP-tiedosto

. Bmp Tiedostopääte

TiedostotyyppiBittikarttatiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaRasterikuvatiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on BMP-tiedosto?

BMP-tiedosto on pakkaamaton rasterikuva koostuu suorakulmaisesta pikseliruudukosta. Se sisältää tiedoston otsikon (bittikartan tunniste, tiedoston koko, leveys, korkeus, värivaihtoehdot ja bittikarttatietojen lähtökohta) ja bittikarttapikselit, joista jokaisella on eri väri.

Lisätietoja
BMP-tiedosto on auki Microsoft Windows Photos 10: ssä

BMP-tiedostot voivat sisältää eritasoisia värisyvyyksiä pikseliä kohti, riippuen tiedoston otsikossa määritetystä bittien lukumäärästä pikseliä kohti. Ne voidaan myös tallentaa harmaasävyisellä värimaailmalla.

Voit avata BMP-tiedostoja Windowsin ja macOS: n mukana toimitetuilla ohjelmilla. Windowsissa voit avata BMP-tiedostot Microsoft Windows Photos -sovelluksessa. MacOS: ssa voit tarkastella BMP-tiedostoja Apple Preview- tai Apple Photos -sovelluksella.

Suurta määrää kuva- ja grafiikkaohjelmia voidaan käyttää myös BMP-tiedostojen avaamiseen, mukaan lukien Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDRAW ja ACD Systems Canvas. Monia näistä ohjelmista voidaan käyttää myös BMP-tiedostojen luomiseen.

LATAA
Avaa ja tarkastele .BMP-tiedostoja File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat BMP-tiedostoja
Päivitetty 2 / 26 / 2019

Tietoja BMP-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .bmp-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Bitmap Image -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.