ohjelmisto : Microsoft : Visual Studio -koodi

Microsoft Visual Studio -koodi

Versio
(12 alkaen)
1
Platforms
lisenssiOpen Source
Kategoriaohjelmointi

Ohjelmiston yleiskuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Koodin virheenkorjaus toimittajaan
  • IntelliSense-koodin automaattinen täydennys
  • Sisäänrakennettu tuki Git-versionhallinnalle
  • Laajennettavissa ja muokattavissa

Microsoft Visual Studio Code, jota kutsutaan yleisesti VS-koodiksi, on avoimen lähdekoodin monialustainen koodieditori. Se tarjoaa ohjelmoijille virheenkorjaustyökalut, sisäänrakennetut Git-komennot, IntelliSense-koodin täydennyksen ja tuen laajennuksille, jotka voivat lisätä ohjelmistoon ominaisuuksia. Vaikka ohjelma kuulostaa samanlaiselta, sitä ei pidä sekoittaa siihen Microsoft Visual Studio, joka on oma integroitu kehitysympäristö (IDE).

Visual Studio -koodin avulla voit kirjoittaa ja muokata monenlaisia ​​lähdekooditiedostoja, kuten .HTML, .JS., .CSS, PHP, .JAVAja .PY. Yleisten ominaisuuksien, kuten syntaksikorostuksen, lisäksi Visual Studio Code tarjoaa useita kehittäjän mukavuuksia. Ohjelma sisältää sisäänrakennetun tuen Gitille ja sen avulla voit lisätä muita versionhallintajärjestelmiä asentamalla laajennuksia VS Code Marketplacesta. Hyödylliset virheenkorjaustyökalut näyttävät koodivirheet ja ehdotukset ja mahdollistavat koodin rikkoutumispisteiden asettamisen. IntelliSense on myös vakiona, täydentää koodin älykkäästi ja tarjoaa nopeat koodiviitteet.

Visual Studio Code -käyttöliittymä koostuu välilehdillä varustetusta muokkausruudusta, jolla on konfiguroitava asettelu. Useita tiedostoja voidaan tarkastella samanaikaisesti vierekkäin tai yhdessä useista ruudukkonäkymävaihtoehdoista. File Explorer -ruutu mahdollistaa nopean navigoinnin työtilan muodostavissa tiedostoissa ja kansioissa. Ohjelmistossa voidaan käyttää valinnaista päätelaitetta, jonka avulla kehittäjät voivat olla vuorovaikutuksessa komentorivityökalujen, kuten tehtävien juoksijoiden ja pakettien hallinnan, kanssa ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa ikkunaa.

Visual Studio -koodista on tullut yksi suosituimmista kehitysympäristöistä verkko- ja ohjelmistokehittäjien keskuudessa. Terve käyttäjien yhteisö on johtanut monenlaisiin laajennuksiin, jotka ovat käytettävissä lisätoimintojen lisäämiseksi, sekä monia vaihtoehtoja ohjelmiston ulkonäön ja käyttäytymisen mukauttamiseksi. Jos etsit uutta tekstieditoria ohjelmointitarpeisiisi, Microsoft Visual Studio Code on loistava valinta.

Tuetut tiedostotyypit


Ensisijainen tiedostotunniste

.HTML - Hypertekstimerkintäkielitiedosto

Muut Microsoft Visual Studio Code 1: n käyttämät tiedostotunnisteet

Tuetut tiedostotyypit
.CC / C ++ -lähdekooditiedosto
.KahviCoffeeScript JavaScript-tiedosto
CPPC ++ - lähdekooditiedosto
.CSC # lähdekooditiedosto
.CSSCSS-tyylisivu
.CSXVisuaalinen C # -skripti
.HTMHypertekstimerkintäkielitiedosto
.JAVAJava-lähdekooditiedosto
.JSJavaScript-tiedosto
.JSONJavaScript-objektin merkintätiedosto
.JSXExtendScript-komentosarjatiedosto
.Tee tiedostomakefile
PHPPHP-lähdekooditiedosto
.PLPerl-komentosarja
.PYPython-käsikirjoitus
.RBRubyn lähdekoodi
.SQLJäsennelty kyselykielitiedosto
.XMLXML-tiedosto
.XSLXML-tyylitaulukko
.YAMLYAML-asiakirja

Päivitetty: 20. joulukuuta 2018