Etusivu : tiedostotyypit : PZF-tiedosto

.PZF Tiedostopääte

TiedostotyyppiGraphPad Prism -projekti

KehittäjäGraphPad-ohjelmisto
Suosio
KategoriaSivun asettelutiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on PZF-tiedosto?

PZF-tiedosto on Prism-projekti, jonka on luonut GraphPad Prism, sovellus, jota käytetään tieteellisten kaavioiden luomiseen. Se sisältää Prism-projektitietoja, kuten analyysitulokset ja valinnat, kaaviot ja kaaviot, taulukot ja muistiinpanot.

Lisätietoja

Prism antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa projektisi PZF: ään, .PZFXja Kompaktit PZF-muodot. PZF-tiedosto tallennetaan binaarimuodossa ja se oli ensisijainen muoto Prismin versioon 5 saakka, kun se korvattiin PZFX-formaatilla. PZFX-muodossa tallentamisessa on useita etuja, mutta on ilmoitettu sähköpostitse lähetetyistä ongelmista PZFX-tiedostojen avaamisessa, jotka on ratkaistu tallentamalla Prism-tiedot vanhempaan PZF-muotoon. Myös nykyiset Prism-versiot tukevat edelleen PZF-muotoa. Pienikokoinen PZF-muoto on toinen vaihtoehto, koska sen avulla voit tallentaa Prism-projektisi PZF-muotoon ilman analyysituloksia (tilaa säästää), mikä on laskettava uudelleen, kun tiedosto avataan.

GraphPad Prismia käyttävät ensisijaisesti biologit, opiskelijat sekä fyysiset ja yhteiskuntatieteilijät yliopistoissa, lääketieteellisissä keskuksissa ja lääkeyrityksissä ympäri maailmaa. Sovelluksessa on tieteellisiä graafisia työkaluja, epälineaarinen regressiokäyrän sovitus ja biostatistiikka tietojen analysoimiseksi ja verkkosivustoille julkaistavien kaavioiden luomiseksi, . Docx tiedostoja, ja .PTTX tiedostoja.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat PZF-tiedostoja
Päivitetty 7 / 22 / 2016

Tietoja PZF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .pzf-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut GraphPad Prism Project -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.