Etusivu : tiedostotyypit : PPTX-tiedosto

.PTTX Tiedostopääte

TiedostotyyppiPowerPoint Open XML -esitys

KehittäjäMicrosoft
Suosio
4.1 (797 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuVetoketju

Mikä on PPTX-tiedosto?

PPTX-tiedosto on esitystiedosto, jonka on luonut Microsoft PowerPoint tai jokin muu esitysohjelma, kuten OpenOffice Impress tai Apple Keynote. Se sisältää kokoelman dioja, mukaan lukien niiden teksti, kuvat, muotoilu, animaatiot, piirretyt esineet ja muu media. PPTX-tiedostoja käytetään yleisesti liiketapaamisissa, markkinointisovelluksissa ja akateemisissa luokkahuoneissa.

Lisätietoja

Näyttökuva .pptx-tiedostosta Microsoft PowerPoint 2019: ssä

PPTX-tiedosto on avattu Microsoft PowerPoint 2019: ssä

Toisin kuin . PPT tiedostot, jotka tallentavat kaikki esitystiedot yhteen binaaritiedostoon, PPTX-tiedostot luodaan käyttämällä Open XML -muotoa, joka tallentaa asiakirjat erillisten tiedostojen kokoelmana pakattuna vetoketju paketti. Tiedostotyypit sisältävät XML asiakirjan ominaisuudet, kuvat, makrot, kaaviot ja muut mediatiedostot.

Myös PPTX-tiedostojen tiedostotyypit ovat helpommin käytettävissä kuin PPTX-tiedostoissa. Esimerkiksi diamuistiinpanoihin pääsee vain tekstitiedostoina ja diakuvia tallennetaan erillisinä kuvatiedostoina PPTX-tiedostoon.

PPTX-tiedostot voidaan avata PowerPoint 2007: llä tai uudemmalla Windowsille tai PowerPoint 2008: lla tai uudemmalla Mac OS X: lle. Ne ovat myös taaksepäin yhteensopivia PowerPoint for Macin ja Windowsin aiempien versioiden kanssa avoimen XML-komponenttituen kautta.

Yleiset PPTX-tiedostonimet

Esitys1.pptx - Oletustiedostonimi Microsoft PowerPoint antaa uusille esityksille.

Ohjelmat, jotka avaavat PPTX-tiedostot
Päivitetty 4 / 25 / 2019

Tietoja PPTX-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .pptx-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut PowerPoint Open XML Presentation -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.