Etusivu : tiedostotyypit : PPT-tiedosto

. PPT Tiedostopääte

TiedostotyyppiPowerPoint-esitys

KehittäjäMicrosoft
Suosio
4.0 (475 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuBinaarinen

Mikä on PPT-tiedosto?

PPT-tiedosto on muokattava diaesitys, jonka on luonut Microsoft PowerPoint tai jokin muu esitysohjelma, kuten OpenOffice Impress tai Apple Keynote. Se voi sisältää muotoiltua tekstiä, luettelomerkkejä, kuvia, elokuvia, äänitehosteita ja musiikkia. PPT-tiedostot rakennetaan yleisesti yhdestä monista PowerPoint-ohjelmiston mukana tulevista malleista, mutta ne voidaan myös luoda alusta alkaen.

Lisätietoja

Näyttökuva .ppt-tiedostosta Microsoft PowerPoint 2016: ssa

PPT-tiedosto on auki Microsoft PowerPoint 2016: ssa

PPT-tiedostoja käytetään esitysten luomiseen koti- ja yritysympäristöissä. PPT-tiedosto otettiin käyttöön vuonna 1987 julkaisemalla PowerPoint. Se tallennettiin binaaritiedostomuodossa ja se oli ensisijainen tiedostotyyppi, jota käytettiin PowerPoint-esitysten tallentamiseen, kunnes se korvattiin PowerPoint 2007: ssä .PTTX tiedostopääte, joka tallennetaan OpenXML-muodossa. Vaikka PPT-tiedosto korvattiin PPTX-tiedostolla, PowerPoint tukee sitä edelleen.

Todennäköisesti näet PPTX-tiedoston useammin kuin PPT-tiedosto. Jotkut käyttäjät, joilla on vanhemmat PowerPoint-versiot, voivat silti tallentaa esityksensä PPT-tiedostoina. Voit saada ne sähköpostitse, USB-laitteella tai pilvitallennustilana. Voit avata tiedoston PowerPointin avulla tai valita useista muista ohjelmista, mukaan lukien OpenOffice ja Core Presentations.

Yleiset PPT-tiedostonimet

Presentation1.ppt - Oletustiedostonimi Microsoft PowerPoint antaa uusille esityksille ennen PowerPoint 2007: tä, joka käyttää nyt Presentation1.pptx-tiedostoa.

Ohjelmat, jotka avaavat PPT-tiedostot
Päivitetty 10 / 16 / 2018

Tietoja PPT-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .ppt-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut PowerPoint Presentation -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.