Etusivu : tiedostotyypit : LATAA tiedosto

LATAA Tiedostopääte

TiedostotyyppiOpera osittain ladattu tiedosto

KehittäjäOpera Software
Suosio
KategoriaMuut tiedostot
muodostuu

Teksti ja binaari

Tämä tiedosto tallennetaan tekstimuodossa tai binaarimuodossa. Jos teksti on pelkkää tekstiä, sitä voidaan tarkastella a tekstieditori.

Mikä on OPDOWNLOAD-tiedosto?

OPDOWNLOAD-tiedosto on osittain ladattu tiedosto, jonka luonut Opera-selain. Se tallentaa selaimelta ladattavan tiedoston sisällön. OPDOWNLOAD-tiedostoja ei ole tarkoitettu avattaviksi, koska ne tallentavat sellaisen tiedoston sisällön, jota ei ole ladattu kokonaan.

Lisätietoja

- .lataus laajennus osoittaa, että lataus on keskeneräinen. Laajennus poistetaan, kun lataus on valmis, ja tiedosto on sitten käyttövalmis.

Jos tiedoston lataaminen Opera-selaimesta keskeytetään ennen kuin se on valmis, voit ehkä palauttaa osan tiedostosta poistamalla ".opdownload" -laajennuksen ja yrittämällä avata sen ohjelmalla, joka tukee ladattavaa tiedostoa .

HUOMAUTUS: OPDOWNLOAD-tiedostot ovat samanlaisia ​​kuin .LATAA tiedostot, joita Google Chrome ja .LADATA tiedostot, joita Mozilla Firefox ja Apple Safari käyttävät.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat OPDOWNLOAD-tiedostoja
Windows
toimia
unikko
toimia
Linux
toimia
Päivitetty 6 / 24 / 2019

Tietoja OPDOWNLOAD-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Download-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Opera osittain ladatut tiedostotyyppi, tiedostomuodon kuvaus sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.