Etusivu : tiedostotyypit : CRDOWNLOAD-tiedosto

.LATAA Tiedostopääte

TiedostotyyppiChrome osittain ladattu tiedosto

Kehittäjägoogle
Suosio
4.3 (5197 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuTeksti ja binaari

Mikä on CRDOWNLOAD-tiedosto?

CRDOWNLOAD-tiedosto on osittain ladattu tiedosto, jonka Google Chrome -selain on luonut. Se tallentaa tiedoston sisällön selaimen vastaanotettua ja käyttää ".crdownload" -laajennusta merkitsemään latauksen keskeneräiseksi, kunnes se on valmis, jolloin ".crdownload" -laajennus poistetaan. CRDOWNLOAD-tiedostot ovat samanlaisia ​​kuin .LADATA tiedostot, jotka tyypillisesti luovat Mozilla Firefox ja Apple Safari -selaimet.

Lisätietoja

Google Chrome liittää .crdownload-laajennuksen tiedostoihin, kun ne ladataan. Esimerkiksi tiedosto myMovie.avi olisi nimi myMovie.avi.cdlataus. Kun lataus on valmis, Chrome poistaa .crdownload-laajennuksen ja tiedosto on käyttövalmis. Lataamisen aikana näet todennäköisesti vain CRDOWNLOAD-tiedostot vain "Lataukset" -kansiossa tai Chrome-selainikkunan alaosassa olevassa latauksen tilarivissä.

Jos Chrome-latauksesi keskeytettiin ennen sen päättymistä, osa tiedostosta voi olla mahdollista palauttaa. Poista yksinkertaisesti .crdownload-laajennus ja yritä avata se sopivalla ohjelmalla. Esimerkiksi mediasoitin voi edelleen toistaa joitain ääni- ja videotiedostotyyppejä, vaikka niitä ei ole vielä ladattu kokonaan. Jos yrität tätä tapaa etkä vieläkään voi avata tiedostoa, poista tiedosto ja lataa se uudelleen.

HUOMAUTUS: CRDOWNLOAD-tiedostoja voi luoda myös Chromium, joka on samanlainen avoimen lähdekoodin selainprojekti kuin Chrome.

Ohjelmat, jotka avaavat CRDOWNLOAD-tiedostoja
Päivitetty 2 / 6 / 2019

Tietoja CRDOWNLOAD-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Crdownload-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Chromen osittain ladatut tiedostotyypit, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.