Etusivu : tiedostotyypit : MSG-tiedosto

.msg Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Outlook-sähköpostiviesti

KehittäjäMicrosoft
Suosio
KategoriaTekstitiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on MSG-tiedosto?

MSG-tiedosto on sähköpostiviesti, yhteyshenkilö, tapaaminen tai tehtävä, joka on luotu tai tallennettu Microsoft Outlookiin. Se voi sisältää yhden tai useamman sähköpostikentän, joka sisältää päivämäärän, lähettäjän, vastaanottajan, aiheen ja viestin rungon tai yhteystiedot, tapaamisen tiedot ja yhden tai useamman tehtävän kuvauksen. MSG-tiedostot ovat myös yhteensopivia muiden ohjelmien kanssa, jotka käyttävät Microsoftin Messaging Applications Programming Interface (MAPI) -käyttöliittymää.

Lisätietoja
MSG-tiedosto on avattu Microsoft Outlook 2019: ssä

Voit luoda MSG-tiedoston vetämällä ja pudottamalla viestin, tapaamisen, yhteystiedon tai tehtävän Outlook-kansiosta Windows Explorerin kansioon. Viestin aihetta käytetään MSG-tiedoston nimenä.

Voit avata MSG-tiedoston Outlookissa kaksoisnapsauttamalla tiedostoa. Outlookia ei ole määritetty oletussovellukseksi MSG-tiedostojen avaamiseen. Voit napsauttaa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja avata MSG-tiedoston valitsemalla Outlook. Kun se avataan Outlookissa, viesti muotoillaan asianmukaisesti näyttämään samalla tavalla kuin ennen vientiä.

LATAA
Avaa ja tarkastele .MSG-tiedostoja File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat MSG-tiedostoja
Päivitetty 6 / 4 / 2019

Tiedostotyyppi 2Fallout-viestitiedosto

KehittäjäBethesda
Suosio
KategoriaPelitiedostot
muodostuu

teksti

Tämä tiedosto tallennetaan tekstimuodossa. Voit avata ja tarkastella tämän tiedoston sisältöä a-painikkeella tekstieditori.

.MSG-tiedostoyhdistelmä 2

Fallout 1: n ja 2: n käyttämä tiedosto, joka on kaksi erää postapokalyptisen avoimen maailman videopelisarjasta; sisältää hahmo- ja nimikeskustelut ja pelin sisäiset viestit, joihin viitataan, kun he ovat vuorovaikutuksessa hahmojen ja esineiden kanssa pelaamisen aikana.

Lisätietoja

MSG-tiedostot sijaitsevat teksti \ englanti \ valintaikkuna että teksti \ englanti \ peli pelisi hakemistot.

Jokaisella indeksoidulla tekstirivillä on kolme joukkoa {}. Ensimmäinen joukko osoittaa viivaindeksin, jota edustaa numero. Toinen joukko osoittaa valinnaisen liitetyn nimen ACM äänitiedosto. Kolmas sarja sisältää näytettävän tekstin riippumatta siitä, onko kyseessä tarkkailuikkuna vai valintaikkuna.

HUOMAUTUS: Interplay ja Black Isle Studios kehittivät alun perin Fallout 1 ja 2 ennen kuin Bethesda Softworks hankki oikeudet.

Ohjelmat, jotka avaavat MSG-tiedostoja
Päivitetty 10 / 18 / 2016

Tietoja MSG-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .msg-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.